Cu ocazia Sarbatorilor Pascale eu si familia ne-am hotarat sa hoinarim cateva zile prin tara, dupa indelungi cautari pe net am ajuns la Pensiunea "Pentru tine prietene" jud. Gorj care inca din prezentarea de pe site ne-a cucerit, in realitate a fost ceva de vis din toate punctele de vedere, totul a fost la superlativ, incepand de la amplasarea pensiunii pana la primitoarele gazde, carora le spunem FELICITARI pentru tot ce au realizat cu atata dragoste si in acelasi timp le multumim pentru ospitalitate!
Sa nu va faceti griji drumul catre aceasta pensiune este foarte bun chiar si cel din Cheile Sohodolului!
Am uitat sa mentionez ca la aceasta pensiune va mai intampina si 2 prieteni ai omului care va binedispun din prima clipa, Maya (cu gasca formata din 9 puiuti dulci) si Happy :)
Mergeti la aceasta pensiune si nu veti avea nici un regret!
Trimis de alexandra_t in 21.04.12 11:08:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ARCANI GJ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alexandra_t); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Aş dori şi de la tine o confirmare (dacă se poate) că aţi fost împreună cu cei care deja şi-au descris experienţa petrecerii sărbătorii pascale la această pensiune (crosby, Floistul, codrud).
Mulţumesc,
Avand in vedere comportamentul ambiguu al autoarei (scrierea unui ecou de pe un cont clona - alexia_g, banat intre timp - si incarcarea recenta unui numar mare de recomandari pentru aceasta pensiune (in cal mai bun caz din partea aceluiasi grup), articolul de fata este publicat fara note.
buna,
nu, nu am fost impreuna cu cei enumerati mai sus, am fost doar la aceeasi pensiune!
legat de "comportamentul ambiguu", acesta se datorat faptului ca nu a aparut tot ce am scris si ce am incarcat (ma refer la poze) si din acest motiv am incercat si o a doua varianta, care a functionat!
este foarte bine ca ati anulat primul cont! pe viitor voi ramane pe acest cont!
Va multumesc pentru intelegere si sper sa nu mai apara probleme pe viitor!
- Jun.2017 Mini-sejur placut — scris în 19.07.17 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Locatie frumoasa, DAR... — scris în 05.06.17 de Maria Epure* din CRAIOVA - nu recomandă
- Apr.2017 Am revenit. Şi ne-am revenit! — scris în 05.05.17 de Coni FotoMedia din SLATINA - RECOMANDĂ
- Dec.2015 Un revelion frumos intr-o locatie pe masura — scris în 05.01.16 de sandreea84 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2015 Oază de liniște — scris în 02.05.15 de Coni FotoMedia din SLATINA - RECOMANDĂ
- Apr.2015 E minunat — scris în 14.04.15 de BogdP din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Un loc unde timpul se opreste in loc — scris în 19.09.14 de Bodo_oo din SPANIA - RECOMANDĂ