A fost un hotel gasit din intamplare pe net. Vroiam sa plecam la Viena dar sa nu facem drumul dintr-o bucata asa ca ne-am hotarat sa ne oprim in Arad.
Am gasit hotelul din prima cu ajutorul GPS-ului.
In acest hotel camerele erau curate. In camera era cald (desi afara era destul de frig fiind la sefrsitul lui decembrie). Nu ne mergea telecomanda (iar asta a fost un dezastru pentru noi) ; nu mai avea baterii.
A doua zi am avut micul dejun inclus in pret. Era portie foarte mare: cafea sau ceai + sunca, branza, cascaval, rosie, castravete omleta sau oua ochiuri. Eu una nu am putut sa mananc tot.
Am mai stat la acest hotel si anul urmator (tot 1 noapte si tot in decembrie) .
Cand mai plecam din tara pe la Nadlac la acest hotel ne oprim.
Trimis de iclaudiaisabela in 02.03.10 13:59:26
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iclaudiaisabela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.17248800 N, 21.35746900 E - neconfirmate încă
La acest hotel "trag" si eu de fiecare data la intrarea/iesirea din tara. Ne-am obisnuit acolo, raportul calitate/pret este acceptabil, dar ceea ce conteaza cel mai mult, se pot face rezervari telefonic, astfel incat sa scapati de efortul de a cauta camere libere la hoteluri sau pensiuni, de obicei pline cu cei aflati in tranzit.
Chiar ma interesa un hotel in zona Arad pentru plecarea la Viena, cat a costat o noapte?
vezi ca am scris si eu impresii despre acest hotel, acolo ai site-ul hotelului, unde gasesti si numarul de telefon. Nu mai stiu exact cat este acum, dar vara trecuta a fost 100 ron
- May.2012 Tranzit pentru nepretentiosi — scris în 19.11.12 de vaspa.kennel din ROMâNIA - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Doar o noapte — scris în 22.08.11 de corinamaria din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2010 O pensiune cocheta de tranzit — scris în 12.08.10 de magdalena din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Un hotel dragut — scris în 21.01.10 de pepsi70ro din CONSTANTA - RECOMANDĂ