Am fost cazati numai o noapte in acesta pensiune in drum spre casa. Gazda noastra foarte primitoare, pentru care era foarte tarziu cand am ajuns a iesit in strada si ne a asteptat.
Camerele destul de curate, ambele cu cate doua paturi de o persoana, tv lcd, dulap de haine, un cuier cu oglinda, masuta si un tamburet.
Baia dotata cu cabina desh, wc si chiuveta, sapun lichid si solid.
Wifi poate bun se prindea peste tot.
Parcarea se face in curtea casei
Tot in curte in partea din spate pensiunea este dotata cu un gratar, cuptor si masa cu scaune, noi nu le am folosit.
Pensiunea mai detine un leagan in partea din spate si mai multe biciclete pentru cei care vor sa se plimbe.
Iesirea catre soseaua principala este foarte usoara la fel si catre autostrada.
Recomand pensiunea si pentru cei care sunt in trecere si pentru cei care vor sa stea mai mult.
Trimis de cristim10 in 16.09.15 16:22:58
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristim10); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@adynutza26 - 70 lei pentru o camera nu mi se pare exagerat, inainte de a ajunge acolo am fost si in maramures (sapanta) baile Felix si cam la fel am platit. In Sibiu in oras nu am gasit nici o pensiune sub 90lei /camera. Acum fiecare decide cat poate platii si cat ar fii un pret acceptabil.
@cristim10 - Este foarte bine 70 lei/noapte, insa era scris "700"...
@adynutza26 - scz mele nu am sesizat greseala...
- Sep.2014 Bine. Economic — scris în 19.09.14 de andrei2 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2014 1 Mai la Pensiunea Nely — scris în 10.06.14 de floricica32 din CRAIOVA - RECOMANDĂ