Cateva zile intr-un loc superb pe Valea Ariesului
Anul acesta am ales sa vizitam si Valea Ariesului. despre care auzisem ca este foarte frumoasa. Si chiar asa si este.
Ne-am cazat La Pensiunea Moara Titului, Arieseni. Am fost incantati de pensiune, care asigura toate conditiile de care are nevoie un turist dornic sa respire are curat, sa se bucure de natura, sa descopere frumusetile locului.
Pensiunea este asezata pe malul Ariesului, iar intrarea se face pe un pod de lemn peste Aries, plin de flori, care pune in evidenta stilul rustic al acesteia. Are curte, terasa, foisor, loc de joaca pentru copii, chiar un mic iaz, restaurant in care se servesc preparate foarte bune (mic dejun, pranz, cina). Noi in prima seara am mancat pastrav la gratar, cu mamaliguta si mujdei de usturoi, care a fost foarte bine pregatit.
Personalul este extrem de amabil si tot timpul cand am avut nevoie de ceva am fost serviti imediat. Dna. Lori este foarte draguta si ne-a intampinat cu placinta si afinata. Chiar am fost sunati in timp ce ne aflam in drum spre Arieseni, pentru a ne intampina cu placinta calda.
Pensiunea este amenajata si mobilata in stil rustic. Totul este din lemn brut care imprima caracterul elegant al acesteia.
Camerele au fost curate, tocmai bune cat sa te odihnesti dupa o zi plina de cutreierat Valea Ariesului, iar prosoapele si lenjeriile de pat erau de un alb impecabil. Noi am mai avut nevoie de inca o lenjerie de pat si o patura si le-am primit imediat. In camera exista figider (pe care l-am folosit si nu am avut nici o problema; in frigider am gasit sirop si gem de afine din partea casei), dar si alte electrocasnice, insa nu le-am folosim pentru ca atunci cand am avut nevoie de ceva, personalul ne-a servit imediat.
De la pensiunea se poate ajunge la pestera si ghetarul Scarisoara, pestera Poarta lui Ionele, pestera Ursilor, cascada Varciorog, groapa Ruginoasa, muzeul Avram Iancu si alte obiective din zona, care se remarca prin multe pesteri, avenuri, chei, etc. Noi am ajuns chiar la salina Turda si pe cheilie Turzii.
Noi am fost foarte multumiti si recomandam cu placere Pensiunea Moara Titului, o locatie deosebita, pe care o trecem in randul locurilor frumoase unde am fost cazati, locuri care sunt destul de multe, in diverse colturi ale tarii noastre, dar nu numai.
Trimis de vburdescu in 12.09.14 23:12:49
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vburdescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun review de debut, merită remarcat
@vburdescu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Oct.2014 Un sfarsit de saptamana — scris în 29.10.14 de csaba73 din BUDAPEST - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Drept la replică — scris în 12.09.14 de petraskiewicz din ORADEA
- Aug.2014 Vom reveni cu placere — scris în 13.09.14 de Pupi din ORADEA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Un concediu de... repetat — scris în 12.09.14 de kitt din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Afara-i vopsit gardul... — scris în 07.09.14 de Monnic din CONSTANTA - nu recomandă
- Aug.2013 O saptamana de miere de neuitat — scris în 06.09.13 de va_mari din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Jan.2013 Am mai fost, am revenit si vom mai reveni!! — scris în 17.01.13 de Andreea T din BUCURESTI - RECOMANDĂ