Dezamagire totala aceasta pensiune.
Am fost cazati la aceasta vila in minivacanta de 1 decembrie 2015 si pot sa spun ca nu mi-a placut deloc. Caldura din camera si de la locul de luat masa este sub demnitatea umana.
Cand am rugat gazda sa dea drumul la caldura in camera, intrucat era foarte frig (afara erau 4 grade), mi-a spus ca centrala este setata pe 22 grade, iar caloriferele nu pornesc la aceasta temperatura, si este suficient, daca imi e frig sa mai pun o haina groasa pe mine.
Citez ,,ati venit la munte sa stati in maneca scurta... la munte e frig", apoi vazand ca nu are incotro a dat drumul la caldura, parca in ciuda.
In sala de luat micul dejun era un firg de intepeneai, trebuia sa stai cu haina pe tine si eventual cu un ceai fierbinte in mana!
In momentul in care serveam micul dejun, ,,gazda noastra primitoare" se tot plimba prin fata noastra cu mopul si cu galeata in mana spre zona de bucatarie. Nici macar nu avea rabdare sa terminam si noi de luat masa. Mi s-a parut un dispret total fata de turisti.
Am citit o gramada de comentarii pozitive despre aceasta vila, dar dupa ce am fost cazati acolo, cred sunt doar niste cunostinte care incearca sa-i faca reclama.
Nu recomand nici dusmanilor aceasta pensiune!
Trimis de floi in 02.12.15 14:32:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (floi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@floi: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar ilustra perfect textul, fiind mai mult decât binevenite. Sunt întotdeauna căutate şi apreciate de cititorii interesaţi în această destinaţie...
Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=16746
- Aug.2016 Vara in Sinaia — scris în 12.01.17 de mimor* din BAD SALZUFLEN - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Superbă locație, preț excelent, cazare super... — scris în 07.07.14 de adistoica66 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ