Excelent
O pensiune frumoasa, linistita, curata, cu oameni amabili si atenti.
Restaurantul este bun, ieftin si cu preparate delicioase.
Am fost un grup de 40 de adulți și 13 copii. Am închiriat 16 camere. Tot ce am discutat cu personalul legat de mancare si băutură a fost perfect.
Camerele erau curate aerisite, lenjeria curată, prosoapele curate.
Curte destul de mare au încăput lejer 22 de mașini,
În spatele pensiunii terasa unde am putut intinde o masa pentru toti.
Totul a fost foarte bine.
Vom reveni cu drag.
Multumim.
Trimis de Seli in 15.08.18 23:37:56
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PRAID [HR].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Seli); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.55175600 N, 25.12270400 E - neconfirmate încă
@Seli: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
- Feb.2019 Raport bun calitate pret — scris în 06.09.19 de Darius2018 din MIERCUREA CIUC - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Zile de neuitat cu oameni minunați — scris în 29.07.14 de anitabucur din JIMBOLIA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Medvehaz (Pensiunea 103) Casa Ursului PRAID — scris în 21.07.14 de silvia tudoran din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2014 Nota 10 — scris în 08.02.15 de Sorin C din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Doua zile superbe — scris în 14.11.13 de pmc din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Excelent! — scris în 18.08.12 de cristianamun din RESITA - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Acceptabil — scris în 06.08.12 de calator1101 din BUCURESTI - nu recomandă