Mi-a plăcut
Am fost cu prietenul meu a sfarsitul lunii octombrie si mi-a placut ce am vazut.
Cabana este pozitionata foarte bine, la cateva minute de centrul Bran. Este foarte liniste, ideal pentru relaxare. Preturile sunt foarte ok.
Conditiile de cazare foarte bune: camera foate curata, baia este curata si avea o terasa super.
Mancarea a fost foarte buna, a fost prima oara cand am mancat pasta de macese si mi-a placut.
Personalul foarte primitor si dragut. A fost placut si cu siguranta voi reveni cand voi avea ocazia.
Trimis de AndraT in 12.11.15 10:33:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN. A mai fost în/la: Cam peste tot.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AndraT); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@AndraT: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@AndraT: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
Da, este in regula.
”Preturile sunt foarte ok.
Ar fi fost de preferat să treceți în rubrica ”DATE SEJUR” și prețurile, ca să putem și noi să apreciem cât au fost de ”foarte ok”.
- Dec.2014 Un weekend reusit — scris în 17.12.14 de sandibel din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Pensiunea Marmot, nota 10! — scris în 15.12.14 de slabescu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Vacanta munte — scris în 19.09.13 de AlexPAM din CORBII MARI [DB] - RECOMANDĂ
- Apr.2013 O oaza de liniste la munte — scris în 13.04.13 de ancaiordache din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Relaxare maxima si rasfatz cat cuprinde! — scris în 18.09.12 de alexan din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Nu mergeti acolo cu copii — scris în 28.08.12 de gabrielp1969* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2012 Relaxare totala la Marmot — scris în 03.09.12 de calator in tara* din COVASNA - RECOMANDĂ