Liniste, o curte mare si frumoasa, camere primitoare, mincare foarte buna si nu in ultimul rind, gazde bune, receptive la orice dorinta de-a noastra.
Am facut un gratar, care a dat startul la o petrecere ce nu o vom uita prea repede.
Pensiunea este foarte frumoasa, are toate atuurile sa te faca sa te simti bine.
Peisajul este frumos, nu trebuie decit sa ai un grup omogen care stie sa se distreze.
Este situata la aproximativ 3 km de centrul Branului. Poti sa faci excursii cum am facut noi, in Poiana Brasov, care este foarte aproape, pe drumul vechi din Risnov.
Aerul foarte curat te face sa ai pofta de mincare, iar, gazda noastra a fost la inaltime, cu bucate traditionale românesti.
Va recomand cu toata caldura, sa veniti la pensiunea Marmot si nu veti regreta.
Trimis de sandibel in 17.12.14 21:15:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sandibel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Oct.2015 Mi-a plăcut — scris în 12.11.15 de AndraT din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Pensiunea Marmot, nota 10! — scris în 15.12.14 de slabescu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Vacanta munte — scris în 19.09.13 de AlexPAM din CORBII MARI [DB] - RECOMANDĂ
- Apr.2013 O oaza de liniste la munte — scris în 13.04.13 de ancaiordache din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Relaxare maxima si rasfatz cat cuprinde! — scris în 18.09.12 de alexan din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Nu mergeti acolo cu copii — scris în 28.08.12 de gabrielp1969* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2012 Relaxare totala la Marmot — scris în 03.09.12 de calator in tara* din COVASNA - RECOMANDĂ