Am facut o rezervare la Marmot Residence pentru ca aveam nevoie de o noapte de cazare, fiind in cautare de locatie pentru nunta. Rezervarea a decurs ok, completezi formularul de pe site in 2 minute, il trimiti si apoi primesti confirmare pe email.
Am avut oarecare dificultati in gasirea locatiei, avand in vedere ca se afla in Predelut, pe o strada neasfaltata, de fapt un fel de ulita. Desi era weekend, am fost singurii turisti din pensiune, insa asta nu a schimbat cu nimic comportamentul gazdei, o persoana foarte agreabila si amabila.
Camera a fost destul de mare, totul este nou, functional si nu in ultimul rand frumos. Am gasit in sfarsit o cabina de dus din care nu curge nici macar o picatura de apa. Patul era mare, cu lenjerie imaculata, balconul era foarte mare, cu vedere la curte si o faneata pana la poalele muntelui.
Micul dejun a fost foarte cuprinzator, pot spune ca era mancare pentru cel putin 3 persoane si nu e limitat doar la branza, slanina, sunca presata, unt, dulceata de afine creatie proprie, rosii, dar si omleta, lapte cald. Probabil ca daca am fi cerut si altceva sigur am fi primit.
In living, comun cu sala de mese, exista un televizor, canapele, un joc de fotbal, un colt aproape perfect pentru a petrece o dupa-amiaza.
Am fost foarte uimit cand a doua zi gazda mi-a inmanat bonul de casa, pe baza caruia am facut plata - cu cardul, daca va vine sa credeti, aproape in varful muntelui.
Am fost foarte multumiti de aceasta pensiune, locatia e una excelenta, fara alte pensiuni in apropiere, in jur pe 2 parti fiind faneata cat vezi cu ochii, iar departe se vad muntii.
E foarte posibil sa revenim cat mai curand in aceasta locatie, poate de aceasta data impreuna cu prietenii. Va recomandam aceasta locatie daca vreti sa aveti cateva zile de relaxare.
Trimis de bogdancristiann in 19.06.11 19:05:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bogdancristiann); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Oct.2015 Mi-a plăcut — scris în 12.11.15 de AndraT din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Un weekend reusit — scris în 17.12.14 de sandibel din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Pensiunea Marmot, nota 10! — scris în 15.12.14 de slabescu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Vacanta munte — scris în 19.09.13 de AlexPAM din CORBII MARI [DB] - RECOMANDĂ
- Apr.2013 O oaza de liniste la munte — scris în 13.04.13 de ancaiordache din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Relaxare maxima si rasfatz cat cuprinde! — scris în 18.09.12 de alexan din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Nu mergeti acolo cu copii — scris în 28.08.12 de gabrielp1969* din BUCURESTI - nu recomandă