De nenumărate ori am fost cazat în diferite locații la pensiuni cu același nivel de clasificare dar și la hoteluri cu o clasificare similara.
Raportul calitate, utilități, preț este ok dacă te raportezi la denumirea de pensiune clasificata la tei stele aflata într-o zona montana cu o atracție turistica deosebita.
La hotel, in aceeași zona turistica (prin extensie Valea Prahovei) la oricare locație in afara de camera și baia pusa la dispoziție, eventual parcare și internet nu beneficiezi de absolut nimic la prețul oferit de pensiune.
Decât cazarea standard prefer sa am curte cu loc de joaca pentru copii, foișorul cu grătar, bucătăria utilata complet care sa ma facă sa nu depind de un restaurant la fiecare masa a zilei, și nu in ultimul rand crama generoasa cu aspect rustic vechi.
Curățenia este de apreciat precum și amabilitatea gazdelor.
Am simțit ca într-adevăr sunt cazat la munte, am simțit mirosul bradului din arhitectura pensiunii și m-am simțit minunat. M-am relaxat într-o atmosfera liniștita cu iz montan.
Recomand!
Trimis de Bogdan-Mihai in 29.05.18 20:54:27
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Bogdan-Mihai); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.34451000 N, 25.54776500 E - neconfirmate încă
@Bogdan-Mihai: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)--
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 69&ridAnt=86093
- Mar.2023 Pensiunea La Cristina - Sinaia — scris în 03.04.23 de ile57b din ŢăNDăREI [IL] - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Cea mai proastă alegere, Pensiunea La Cristina — scris în 30.07.21 de ux121389 din ORADEA - nu recomandă
- Sep.2018 O mare pacaleala — scris în 20.09.18 de sand3 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2016 Pensiunea 'la Cristina' — scris în 07.08.16 de marinescuel din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2014 Excursie 2 zile — scris în 30.06.14 de tanase_ani din GALATI - RECOMANDĂ
- Nov.2013 Weekend cu prietenii — scris în 06.12.13 de mstefan din GALATI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Recomand — scris în 15.07.13 de marius_fc din ALEXANDRIA - RECOMANDĂ