Am ales aceasta pensiune pentru ca este chiar la poalele Cetatii Poienari, Initial, ne-am uitat pe net la cateva unitati de cazare, dar n-am ales nimic pentru ca nu mai fusesem in zona, iar aceasta pensiune nu arata prea bine in prezentarea de pe net. Asa ca am pornit la drum, si dupa o zi intreaga de vizitat tot felul de locuri am ajuns la destinatie: CETATEA POIENARI.
In primul rand am ramas surprinsi de cat de bine arata in realitate aceasta pensiune. Nici n-am coborat bine din masina, ca deja a aparut un domn trecut de varsta a doua, foarte serviabil si foarte simpatic.
Camera ne-a costat 110 RON, iar conditiile chiar au fost ok. Camera spatioasa, balcon cu 2 scaune / o masuta si cu vedere catre cetate. Singura problema pe care am avut-o cu totii a fost caldura din camere. In rest, totul a fost perfect.
La restaurant, mancarea e ok, gustoasa si servita de fiecare data neobisnuit de repede, iar preturile sunt ok... Cred ca printre putinele locuri in care nu mi s-a facut rau de foame asteptand mancarea :)
Pentru mine, pensiunea La cetate a fost o experienta foarte placuta. E un colt de liniste in mijlocul naturii, cu aer curat, peisaje frumoase si oameni foarte simpatici.
Daca treceti pe-acolo nu o ratati, chiar merita... Recomand cu drag!
Trimis de iruk in 28.06.13 23:59:09
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iruk); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@iruk, te rugăm să acorzi o notă şi pentru cazare şi să ne spui ce include preţul trecut în caseta tehnică.
- Sep.2018 La sfarsit de septembrie, pe valea Argesului — scris în 21.10.18 de lenti din PITEșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2015 Recomand tuturor turistilor!!! — scris în 29.03.15 de remo59 din CERNAVODA - RECOMANDĂ
- May.2014 O surpriza placuta. Ajunsi intamplator intr-o locatie neasteptat de buna. — scris în 20.10.14 de vega06 din BUCURESTI - RECOMANDĂ