O pensiune pe care sigur o vom mai vizita!
Am plecat in acest weekend prelungit (de vineri dimineata), impreuna cu un grup de prieteni, spre Pietroasele, Buzau, respectiv la pensiunea "La Butoaie". Auzisem de ea, am si vizitat situl, dar m-am si documentat inainte pe "Amfost acolo''ca sa stiu ce si cum.
Vreau sa va spun ca ceea ce am gasit pe sit despre "La Butoaie", este cu totul adevarat! O locatie foarte frumoasa, cu o vedere superba, un loc linistit, foarte curat, dar ceea ce mi-a depasit asteptarile, au fost patronii acestei pensiuni, Respectiv doamna Dana si domnul Vasile Rosca, doi oameni de suflet care innobileaza acest loc. Niste oameni de toata isprava, care, fara sa deranjeze, stiau sa fie langa tine cand aveai nevoie de ceva. Niste oameni simpli dar cu mult suflet!
Conditiile au fost foarte bune; camera (de fapt butoiul) era foarte curat, la dus si toaleta, bucataria complet utilata si la fel de curata, si terasa unde mancam era la fel! Am fost toti multumiti de ceea ce am vazut acolo. (am fost 15 oameni).
Ce sa va zic? Chiar daca am pregatit acest weekend minutios, tot am uitat ceva: lemne pt gratar. Intrasem in panica cand am descoperit acolo ca nu le pusesem la noi. Ne-a scos din incurcatura domnul Vasile, patronul pensiunii, care ne-a adus lemne sparte pt tot restul sejurului. De acolo am vizitat Vulcanii noroiosi, si tot aproape este barajul Siriu, un alt loc frumos. Ce sa va zic?
Daca aveti drum prin Pietroasele, abateti-va la pensiune, pentru o noapte intr-un butoi, si nu veti regreta! Noi vom reveni cu siguranta!
P. s. Am uitat sa va spun ca am degustat niste vinuri la crama pensiunii, si am plecat acasa cu vin nemaipomenit cumparat de aici.
Trimis de aur1269 in 16.06.13 21:06:41
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SĂRATA MONTEORU [BZ].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aur1269); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.09732440 N, 26.56258390 E - neconfirmate încă
- Aug.2023 Clipe foarte frumoase — scris în 13.08.23 de ux130308 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2013 Foarte bine — scris în 31.10.13 de GabiBucuresti din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Un vis frumos — scris în 21.08.12 de DanaFlorin din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2009 La Butoaie — scris în 17.11.09 de cristinadumitru* din BUCURESTI - RECOMANDĂ