Pensiunea La Bunica [Ruginești](încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Pensiunea „La bunica”, Izvorul muntelui
Pensiunea, La Bunica'' este situata pe malul lacului Bicaz, cam la 10 km de urcat cu masina pe conturul lacului, prin padure. Am avut o camera la etajul 1, cu balcon si vedere la lac - vedere absolut superba, cadrul natural in care e amplasata cabana e minunat!
Camera nu e foarte mare, are un pat lat de 140 cm cu noptiere, o masuta mica, de cafea, un scaun, un balansoar si un raft inalt, langa usa. Salteaua a fost buna, comoda, cearceafurile curate, prosoape suficiente. Baia cam mica, dusul e doar o palnie incastrata in perete ceea ce e foarte incomod pentru ca, nefiind para de dus ca sa orientezi jetul de apa, trebuie sa suporti primii stropi reci care-ti taie rasuflarea. La dotari, sunt hartie igienica si gel de dus din supermarket. Pe ansamblu, este o camera economy, fara pretentii, asigura strictul necesar dar curata, aerisita, miroase frumos. Cabana, in general e curata doar pe scari erau pamant uscat dar, probabil, de putin timp. Cea mai mare calitate a cazarii este privelistea de la fereastra, se vede lacul splendid! Dimineata ne-am trezit cu o imagine de vis cu lacul marginit de munti cu zapada pe piscuri.
Cel mai neplacut aspect a fost legat de galagia din cabana, la care, la un moment dat a contribuit chiar proprietara. Vuietul de pe scari si de pe holuri a durat pana noaptea tarziu. Dimineata ne-am trezit obositi si nu am mai stat nici macar pentru micul dejun. Dar, pe ansamblu, pentru cineva fara pretentii privind dotarile, care apreciaza curatenia si o priveliste frumoasa, e o destinatie potrivita.
Trimis de simona.p in 28.04.19 22:24:21
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BICAZ & IZVORU MUNTELUI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (simona.p); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.99168000 N, 26.10242600 E - neconfirmate încă
- Feb.2021 Pensiunea La Bunica - popas pentru o seara — scris în 15.02.21 de cata2106 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 De vis! Absolut superb — scris în 11.07.18 de aleLuca din SATU MARE - RECOMANDĂ