E o alternativa si va spun de ce zic asta... camerele sunt destul de mici, paturile sunt foarte joase, iar lumina din camere este destul de slaba, obositoare, altfel cald si placut. Eu am avut ghinionul sa am geamul camerei chiar langa turbina de aerisire (a restaurantului banuiesc) si am avut de suportat un zgomot infernal si colac peste pupaza seara il puteam auzi pe domnul din camera de alaturi cum si chiar si ce vorbea la telefonul mobil pus pe speaker - il auzeam si din camera si din baie.
La restaurant mancarea e buna, suficient de multa, acuma depinde de fiecare cat are "desaga" insa pentru mine a fost arhisuficienta. Era chiar aglomeratie in restaurant la fiece ora din zi/seara.
Personalul amabil si dragut. Preturile sunt ok si la cazare si la restaurant, de aceea consider ca e o alternativa.
Trimis de LaraCroft in 08.04.11 10:09:09
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIBIU. A mai fost în/la: Bacau, Vaslui, Tulcea, Brasov, Oradea, Calarasi, Zalau, M. Ciuc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (LaraCroft); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Dec.2016 O pensiune care merită — scris în 02.12.16 de laur7901 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Conditii Foarte Bune — scris în 22.02.13 de woot din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Dezamagitoare atitudinea managerului pensiunii — scris în 03.01.13 de iagaruadina din PITESTI - nu recomandă
- Dec.2012 Restaurant foarte frumos, dar conditiile pensiunii nu sunt pe masura — scris în 31.12.12 de frog din BUCURESTI - nu recomandă
- Oct.2011 Se poate si mai bine — scris în 10.11.11 de danita din BRAşOV - RECOMANDĂ