O gazda foarte acra
Am fost la pensiune cu fiica si fiul meu cu familiile lor sa sarbatorim ziua de nastere a nepotelului de 3 ani.
Am anuntat ca ajungem tarziu dar vrem sa facem gratar cand ajungem. A spus ca e ok. Nu ne-a asteptat nimeni la sosire, nu am avut lemne pentru gratar si cand am sunat ne-a spus ca e prea tarziu pentru gratar.
A doua zi cand ne-am pregatit de gratar ne-a dat doar cateva lemne a fost tare acra.
In ziua plecarii am spus ca am vrea sa stam putin dupa 12 dar a spus ca nu e posibil ca asteapta oaspeti. Ma indoiesc ca venea azi cineva.
Total nemultumiti desi vila nu e urata.
Trimis de MarcelaD in 10.02.19 17:19:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CĂLIMĂNEŞTI-CĂCIULATA. A mai fost în/la: Litoral, Valea Prahovei, Sibiu, Brasov, Targu Mures, Moldova, Bucovina etc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MarcelaD); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 84&ridAnt=92344
- Jul.2016 Caracteristic romanesc — scris în 09.08.16 de ady77 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2016 Pensiunea Iasmina, Căciulata — scris în 22.03.16 de elviramvio din JUD. ILFOV - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Impresii pensiune Iasmina Caciulata — scris în 27.04.16 de cori80 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Locatie frumoasa personal amabil — scris în 25.10.15 de oanton71 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Pensiunea Iasmina - curatenie si amabilitate — scris în 23.03.16 de monaca din TECUCI [GL] - RECOMANDĂ
- Jun.2014 O pensiune noua si moderna — scris în 30.06.14 de olteanul2010 din BUCURESTI - RECOMANDĂ