Am ajuns la pensiunea Iasmina intr o seara pe la 21, dupa un drum lung ,,Am pornit dimineata din Felix cu speranta ca vom ajunge la DEva insa soseaua ORADEA DEVA a fost un cosmar si am abandonat traseul sI am urmat directia Arieseni «Scarisoara, SIbiu, Valea Oltului ,,CACIULATA, Pe toata VAlea Oltului pana la Caciulata am incercat sa gasim cazare dar spre surprinderea mea a ramas doar o speranta!
Ne am dus direct la Iasmina, stiam locatia din anul trecut cand am stat la HOTELUL TRAIAN si ne atrasese atentia cladirea nou si moderna, AM avut noroc si am gasit in plin sezon o camera libera. Doamna de la receptie ne a intampinat cu mare amabilitate si ne a oferit singura camera libera la un pret, ,,mai ieftin!
Am tinut neaparat sa scriu aceasta impresie tocmai pentru ca mi a placut atitudinea doamnei care nu a profitat de situatie si sa umfle pretul,
Camera spatioasa, materiale de calitate, curatenie, in concluzie o locatie care merita luata in calcul atunci cand ajungi la CAciulata. Un plus pentru noi a fost faptul ca am avut acces la frigider si am putut sa ne pastram alimentele in siguranta,
Am vazut ca exista o sala de mese si o bucatarie curate si bine dotate, o terasa cu mese umbrele si gratar toate de calitate!
Pensiunea are avantajul ca este foarte aproape de strandul vechi si de raul Olt, de parcul mare din statiune, de aleea de promenada din padure, de strandul Camelot dar si de noul Aqua Park.
Trimis de oanton71 in 25.10.15 15:38:29
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CĂLIMĂNEŞTI-CĂCIULATA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (oanton71); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@oanton71 - Câteva fotografii realizate de voi acolo ar ilustra perfect textul, fiind mai mult decât binevenite. Sunt întotdeauna căutate şi apreciate de cititorii interesaţi în această destinaţie...
Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=16684
@webmaster70 - din pacate nu m am gandit atunci la fotografii ,,...
Interesant acest review, si mie mi-a facut cu ochiul aceasta pensiune, insa din pacate nu am gasit camere disponibile in perioada dorita.
As avea o intrebare: cat de aproape este de noul AquaPark? Pentru ca nu am mai fost la Calimanesti din copilarie si nu reusesc sa imi dau seama cam care ar fi distantele, avand in vedere ca peniunea este pe aceeasi strada, la nr 565, fata de AquaPark-ul de la nr 795
@addcont: destul de aproape, zic eu. o plimbare prin parcul de pe malul Oltului... cateva sute de m.
@oanton71 -
Multumesc de raspuns! Ma interesa in ideea in care am merge cu copiii la Aqua Park iarna, iar plimbarea de dupa, prin frig, cateva sute de metri, nu ar fi tocmai cea mai buna idee
@addcont - pt aceasta varianta poate e mai bine de luat in calcul o oferta la Hotelurile de langa Aqua Park, ,,Oltul, spre exemplu, ,,
@oanton71 -
La coplexul Cozia - Oltul- Caciulata nu mi-a raspuns nimeni la nici unul din telefoanele de pe site, iar de la rezervarea online au trecut deja 3 zile fara raspuns.
- Feb.2019 O gazda foarte acra — scris în 10.02.19 de MarcelaD din CUGIR - nu recomandă
- Jul.2016 Caracteristic romanesc — scris în 09.08.16 de ady77 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2016 Pensiunea Iasmina, Căciulata — scris în 22.03.16 de elviramvio din JUD. ILFOV - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Impresii pensiune Iasmina Caciulata — scris în 27.04.16 de cori80 din HUNEDOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Pensiunea Iasmina - curatenie si amabilitate — scris în 23.03.16 de monaca din TECUCI [GL] - RECOMANDĂ
- Jun.2014 O pensiune noua si moderna — scris în 30.06.14 de olteanul2010 din BUCURESTI - RECOMANDĂ