Am stat cazati in noiembrie 3 nopti la pensiunea Hora cu brazi si ne-a placut maxim.
Pensiunea foarte curata, mancare buna si traditionala cu sunculita, jumari, caltabosi, tuica, palinca, clatite, papanasi. Delicios.
Camera a fost cu vedere spre munte si privelistea a fost superba, caldura in camera, chiar foarte cald tineam caloriferul la 3 si era bine.
Se poate manca aici chiar si daca nu esti cazat in pensiune.
Sambata seara foc de tabara, cu poneii nu ne-am plimbat deoarece a fost frig si puteau racii.
Locul de joaca pentru copii atragator pentru cei mici.
Pastravaria in curte din care se si mananca peste proaspat. Imprejurimile spectaculoase.
In zona se ajunge usor cu masina la Sanctuarul ursilor (il recomand) copii au fost impresionati, Dino parc, Prapastiile Zarnestiului, Castelul Bran, si alte zone pitoresti in jur.
Recomand aceasta pensiune atat pentru familii cu copii cat si pentru cei fara copii fiind o oaza de liniste si relaxare.
Trimis de bogdan78 in 20.11.18 09:32:17
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ZĂRNEȘTI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bogdan78); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2019 Pensiunea Hora cu Brazi, la marginea Parcului National Piatra Craiului — scris în 23.08.19 de raducondurache din SFANTU GHEORGHE - RECOMANDĂ
- Nov.2018 O vacanță minunată în 4 — scris în 30.12.18 de andrei.rafoiu din ROMâNEşTI [PH] - RECOMANDĂ
- Jan.2018 Hora la superlativ — scris în 09.01.18 de ancutza26 din OTOPENI [IF] - RECOMANDĂ
- Aug.2017 O vacanta relaxanta intr-un cadru natural minunat — scris în 17.08.17 de a_vlad2009 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2016 Ca la țara... — scris în 07.02.16 de costaeu din CONSTANTA - nu recomandă
- Dec.2015 Cea mai frumoasa pensiune din Zarnesti — scris în 08.12.15 de vlad21ro din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2015 O pensiune cu 2 fețe — scris în 09.12.15 de gotty din BUCUREșTI - RECOMANDĂ