Ne doream sa mergem intr-un loc frumos si linistit, unde sa ne simtim bine si sa ne relaxam... l-am gasit la nr. 34-36... Hora cu brazi -pensiune de 3 stele.
Am avut o mini-vacanta frumoasa in care ne-am bucurat sa respiram aer curat, am facut drumetii pe munte si ne-am incantat papilele gustative cu preparate gustoase.
De ce ne-a placut aici?
Camera arata foarte bine, la fel si baia, curatenie impecabila.
Restaurantul frumos aranjat si foarte primitor.
In spatele pensiunii exista un loc de joaca pentru copii -cu trambulina, leagan, topogan si casute, dar si un loc de relaxare, plus foisoare unde se poate lua masa.
Ar trebui sa vorbesc si despre mancare - a fost ca la mama acasa. Recomand papanasii, trebuie sa spun ca ne-au placut la nebunie.
Am avut micul dejun si cina incluse in pretul camerei. Micul dejun a fost variat, pentru toate gusturile. La cina, oferta a fost foarte bogata... ex. pui shangai, pastarav la gratar si la cuptor (pastravaria e chiar in spatele pensiunii), cartofi taranesti (sunt foarte buni), musaca, mamaliga, orez cu legume, pulpe de pui... toate intr-o singura seara; in cealalta seara am avut pui in bere -specialitatea casei, rulada de pui cu ciuperci, miel la ceaun, fasole cu afumatura, gratar de porc, cartofi prajiti, piure.
Preturile sunt decente: bere -5 lei, apa 0,5l -3 lei, ciorba ardeleneasca (foarte buna!) - 8 sau 9 lei, nu imi amintesc exact.
Restaurantul are meniu si portii pentru copilasi.
Ca inchiere, as vrea sa vorbesc si despre cei care detin pensiunea -sunt foarte implicati si dedicati, iar lucrul acesta se vede.
Recomandam aceasta pensiune... deja ne gandim sa petrecem Revelionul aici!
Trimis de roxanas in 02.09.13 23:50:42
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (roxanas); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@roxanas: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2019 Pensiunea Hora cu Brazi, la marginea Parcului National Piatra Craiului — scris în 23.08.19 de raducondurache din SFANTU GHEORGHE - RECOMANDĂ
- Nov.2018 O vacanță minunată în 4 — scris în 30.12.18 de andrei.rafoiu din ROMâNEşTI [PH] - RECOMANDĂ
- Nov.2018 Impecabil — scris în 20.11.18 de bogdan78 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2018 Hora la superlativ — scris în 09.01.18 de ancutza26 din OTOPENI [IF] - RECOMANDĂ
- Aug.2017 O vacanta relaxanta intr-un cadru natural minunat — scris în 17.08.17 de a_vlad2009 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2016 Ca la țara... — scris în 07.02.16 de costaeu din CONSTANTA - nu recomandă
- Dec.2015 Cea mai frumoasa pensiune din Zarnesti — scris în 08.12.15 de vlad21ro din BUCURESTI - RECOMANDĂ