Am fost cazati la Pensiune Giovani o noapte 13/14 septembrie 2016. Nu am avut rezervare - pur si simplu am sunat la poarta :)
Pt ca am fost cu un copil de 1 an jumatate am primit o camera la mansarda care avea 2 paturi (unul matrimonial si altul de o persoana) fara a fi taxati suplimentar. Lenjerie IKEA, curat, prosoape, baia cu tot ce trebuie, TV LED, bucatarie (cu aragaz, chiuveta, detergent de vase, vesela si tacamuri) frigider si loc de servit masa in hol, balcon amenajat pt o cafea/tigara.
Curtea plina de jocuri si jucarii pt copii, iar sefa de acolo de nota 10 :)
Recomandam cu drag!
Trimis de Samo in 21.09.16 00:55:20
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Samo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Samo: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2021 O mini vacanță superbă, într-un loc foarte frumos! — scris în 06.08.21 de Grigade din (PETROşANI) [HD] - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Pensiunea Giovani — scris în 13.07.16 de Iuliaionela din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Excepțional! — scris în 13.07.16 de Alexandra Gabriela din DROBETA-TURNU SEVERIN - RECOMANDĂ
- Mar.2016 Cazare Pensiunea Giovani Tg Jiu — scris în 11.03.16 de marianasu din SIMERIA [HD] - nu recomandă
- May.2015 Pensiunea Giovani, Tg Jiu (1 Mai 2015 part 2) — scris în 19.12.15 de Mina12 din ROGOZ DE BELIU [AR] - RECOMANDĂ