Am petrecut un week-end foarte frumos la Pensiunea Gentiana, absolut nimic de reprosat. Privelistea superba, conditii Ok. Pretul a fost de 50 lei / camera.
Mobilierul se bazeaza pe principul "basic needs" dar totusi s-a respectat raportul calitate-pret, eu am fost foarte multumit. Pat curat, cald in camera, curatenie peste tot. Repet: nimic luxuriant dar la pretul mentionat mai sus este mai mult decat am sperat.
Un mare plus pentru amabilitatea gazdelor; din pacate un lucru tot mai rar in tursimul romanesc. S-au asigurat ca nu le lipseste nimic apoi au fost apoi discreti (in conditiile in care sarbatoream o onomastica si lumea s-a distrat destul de zgomotos).
Cu riscul de a ma repeta, merita toata aprecierea acesti oameni. Am atasat si poze.
Zi buna!
Trimis de Johnny in 24.10.12 16:50:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MASIVUL PIATRA CRAIULUI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Johnny); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Johnny: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
Care poze? Pozele atasate sunt... doar una!... si nu cu pensiunea!
@dinţosul: scuze, am scris review-ul si apoi cand am incercat sa atasez poze nu am reusit, din cauza unei probleme la smartphone. Pozele de pe site-ul de promovare al acestei pensiuni (il gasesti cu un search pe Google) sunt 100% conforme cu realitatea. Daca mai pot sa te ajut cu alte info lemme know
@Johnny: Intr-adevar o destinatie de vis!
Am fost la Gentiana in nenumarate randuri!
Si de fiecare data am plecat de acolo la fel de placut surprins ca si prima data! Peisajele sunt minunate, oamenii sunt foarte calzi si primitori iar cabana este una simpla si cocheta!
Recomand cu cea mai mare caldura! '
Ovidiu - Codlea
@ovesbmw: ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii sa contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinatii.
Poţi folosi linkul "ADAUGĂ IMPRESII NOI"
- Feb.2010 Gentiana – varianta hivernala! — scris în 05.02.10 de cc_iordachescu din GALATI - RECOMANDĂ