Date: week-end cu prietenii (cupluri fara copii si familii cu copii).
Sa incepem cu lucrurile pozitive: pensiune foarte frumoasa, se vede ca e facuta cu gust si bani multi; parcare mare pazita; foarte curat peste tot, interior, exterior, camera, spa; restaurant mare, terasa mare, nu te calci cu ceilalti pe picioare;locul de joaca pentru copii te scapa de mult stres; piscina mare si curata, apa calda, personal ok, multe jocuri de pierdut timpul: biliard, ping pong, air hockey, darts.
Acum si partile negative, care din pacate sunt mai multe decat cele pozitive: nu exista camere pentru fumatori, si in perioada rece nu fumeaza nimeni pe balcon, logic; singura camera unde se poate fuma este langa restaurant, este foarte rece din cauza faptului ca cineva tot facea economie si inchidea caterinca pe care ei probabil o numesc aeroterma, mult prea mica pentru camera respectiva si deschidea usa sa aeriseasca;
un singur televizor pe tot parterul, la receptie, incat ne-am certat intre noi, unii vroiau meci iar altii "vocea romaniei"; personal insuficient pentru o pensiune plina, doar doua femei care trebuie sa faca fata receptiei, restaurantului, barului si zonei de jocuri; gunoiul din baie nu l-a luat nimeni pana am plecat;
halate nu sunt decat in apartament, daca stai in dubla si vrei la piscina trebuie sa ceri; prosoape pentru piscina ti le iei pe cele din camera (eu am facut si sauna si le-am cerut cu japca altele curate); nu exista papuci la piscina, daca ti I-ai uitat acasa cobori in adidasi;
micul dejun de toata jena, fara pic de imaginatie, nimeni nu verifica nimic, trebuie sa ceri ca un cersetor ba paine, ba unt, etc; meniul restaurantului subtirel de tot; stocul de vin e o gluma, n-am baut 2 sticle identice;
zona de jocuri "ieftina" si gandita prost: masa de air hockey se blocheaza, la darts mai aveau 2 sageti, panza de pe masa de billiard e ciupita, darts-ul e pus intr-o usa pe care se tot vantura cei de la Ping-Pong, biliard nu poti juca normal din cauza peretilor.
Cam asta ar fi despre "Gentiana", noi am fost grup si ne-am simtit bine, dar nu o sa mai mergem vreodata.
Poate par un pic pretentios, dar la banii pe care ii cer pe o dubla, adica 250 lei, exista locatii mai complete, tot in Romania.
Trimis de alin82 in 30.09.13 00:01:20
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alin82); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@alin82: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@webmaster: Multumesc, bine v-am gasit. Da, pozitionarea este corecta. Am adaugat 2 poze, urmeaza altele imediat ce le voi scoate din telefon.
@webmaster: as vrea daca se poate sa modificati dvs, in pretul camerei era inclus si micul dejun, eu din greseala am scris "fara masa". Multumesc.
===
Am corectat.
- Sep.2021 Un loc frumos și primitor — scris în 07.09.21 de Cris Oană din PANTELIMON [IF] - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Pensiunea Gentiana, destinatie excelenta pentru un sejur relaxant — scris în 06.06.17 de Deex2 din HEIDELBERG - RECOMANDĂ
- May.2015 Pensiunea Genţiana, o pensiune cu potenţial. Nefolosit — scris în 05.05.15 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Feb.2015 Pensiune ''NU'' — scris în 16.02.15 de DOCTOR HOUSE din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jan.2015 Pensiunea 10... Personal 1 — scris în 14.01.15 de micutzu84 din PLOIEșTI - nu recomandă
- Dec.2014 Frumos și plăcut! — scris în 27.01.15 de Nasshu din BASCOV [AG] - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Pensiune Gentiana, discretie, liniste, confort — scris în 09.03.16 de MirelaV din CODLEA - RECOMANDĂ