Odihnă Sovata
Am stat la pensiunea "Gedeon" **Str. Trandafirilor nr. 28
În timpul odihnei ne-am confruntat cu o problemă ce ţine de bunul simţ şi respectul faţă de clienţii pensiunii. Am hotărît să aducem la cunoştinţa tuturor cele întâmplate pentru a preveni viitorii turişti.
Ajungând la pensiune am achitat pentru 5 zile, convenind înainte de asta cu stăpânii că e probabilă şi o prelungire a odihnei.
Peste 3 zile am hotărât că mai rămânem pe 1 zi (orientându-ne după orarul autobuzului) şi am spus despre asta stăpânilor. Aceştia au dat un răspuns pozitiv.
Astfel, în a 6 zi, după o plimbare, ni-am întors la pensiune şi am rămas neplăcut surprinşi. Stăpânii ne aşteptau afară cu reproşuri şi cuvinte urâte, afirmând că noi nu i-am prevenit că mai rămânem pe o zi. Au vorbit cu noi extrem de agresiv şi neplăcut. Am fost şocaţi de faptul că toate hainele şi lucrurile noastre erau scoase deja din cameră. Ni-au acuzat că am fugit, pe când paşapoartele şi banii erau în cameră.
Au fost încălcate drepturile noastre în momentul în care şi-au permis să cotrobăiască prin lucrurile personale şi să mintă că n-au fost preveniţi.
Cu alte cuvinte, ei ne-au alungat de la pensiune şi au refuzat să primească plata pentru încă o zi.
Nu mai spun că la sosire ne-am înţeles cu stăpânul la un preţ iar când am ajuns la pensiune preţul s-a mărit.
Pe lângă asta, n-am primit nici o factură.
Plus la asta, ni s-a mai spus că distanţa de la pensiune până la lac este de 10 minute, fiind, de fapt mult mai mare.
"Mulţumim" pensiunii Gedeon pentru că ne-au stricat vacanţa şi ne-au alungat seara în drum.
Trimis de serj in 15.08.14 19:02:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SOVATA [MS]. A mai fost în/la: Mare
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (serj); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@serj: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2012 Infect — scris în 20.08.12 de carmenelena din IASI - nu recomandă