La pensiunea Gasthof Clara am ajuns printr-un complex de imprejurari si nu are rost sa intru in detalii. Trebuie sa marturisesc faptul ca aceasta nu ar fi fost optiunea mea pentru cazare; totusi, m-am lasat convinsa deoarece site-ul arata bine iar pretul era decent (120 lei / noapte / fara mic dejun) pentru cele 4 * pe care aparent le-ar avea.
Nu as vrea ca acest review sa para in intregime negativ; pensiunea este curata si ofera un oarecare confort. Camera a fost spatioasa si dotata cu un TV, dulap, pat, birou. Intr-adevar, camerele sunt curate si aerul rustic dat de grinzile de lemn, geamurile cu ghivece de muscate rosii si perdelute din panza brodata este placut. Nu exista frigider insa, nici macar pe hol; nu exista aer conditionat, uscator de par, orice fel de covoras in baie sau o perdea de dus pentru cada. Cred ca as mai putea face referire la cateva aspecte negative, insa prefer sa opresc descrierea aici.
Ar trebui totusi sa mentionez ca pensiunea se afla la 10 min de mers fata de centrul vechi, pe malul Cibinului. Concluzia finala: nu va asteptati la nimic mai mult decat servicii de maxim 2 stele...
Trimis de carolinam in 29.10.11 00:21:40
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIBIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (carolinam); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.