O pensiune cum rar intalnesti in Romania si nu numai
"Am fost acolo" cu ocazia unei conferinte in zona si ne-am cazat pentru 1 noapte de sambata spre duminica la aceasta Pensiune-Ferma. Ne-a intampinat proprietarul cu mare caldura si ospitalitate inca de cand am ajuns si am parcat masina.
Pensiunea in interior este absolut fascinanta: curata, mobilata si utilata cu foarte mult bun gust, camere foarte spatioase si calduroase, toate utilitatile necesare sunt la indemana etc... din punctul meu de vedere nimic de reprosat!
Am servit mesele la Pensiune si am avut parte de cateva mancaruri gatite impecabil: foarte gustoase, apetisante, portii suficiente, servire ca la carte, totul asezonat cu o muzica buna pe fundal si un pahar din vinul casei sau o palinca tare.
Pensiunea se intinde pe o suprafata de cateva mii de metri patrati, unde exista o adevarata ferma, o ferma aranjata, ingrijita si populata de o multime de animale: porumbei, capre, ponei, porci vietnamezi, fazani, pauni, pasari etc. Din aceste animale crescute natural + fructele si legumele din curtea proprie se prepara majoritatea mancarurilor delicioase servite la pensiune.
Gazda este o familie de romani, insa dupa cum se comporta cu turistii si dupa ce pasiune frumoasa dezvolta pentru pensiunea lor ai zice mai degraba ca sunt nemti sau alt popor civilizat si cu respect fata de cei cu care interactioneaza. Gazda ne-a plimbat prin toata ferma, ne-a aratat si povestit diverse detalii despre ce au reusit sa construiasca in zona etc.
Gazdele sunt 2 persoane minunate, prietenoase si bine dispuse, gata sa te ajute cu orice ai nevoie, persoane pe care ai vrea sa le intalnesti cat mai des in calea ta.
In concluzie, noi am fost foarte multumiti si placut impresionati de ce am vazut la aceasta pensiune, recomandam cu placere oricui sa viziteze Ferma si cu siguranta ne vom mai intoarce aici pentru o clipa de relaxare si liniste.
Trimis de luucass84 in 14.10.13 09:55:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOROENI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (luucass84); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@luucass84: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Nu am fost cazati efectiv la aceasta pensiune, insa am solicitat o oferta de pret pentru un pachet de 3 nopti/4 zile. Initial, din modalitatea de redactare a ofertei si datorita pretului, am avut impresia ca este vorba despre un regim all inclusive.
Ulterior, intrucat am citit despre experienta altor turisti care au avut surprize privind costul sejurului la aceasta pensiune, am cerut informatii suplimentare si am aflat ca in oferta primita nu sunt incluse nici un fel de bauturi. Cred ca acest aspect ar trebui mentionat de la inceput, in oferta transmisa initial, si nu doar la cererea turistului.
Ulterior, ne-am cazat la o pensiune intr-o alta localitate, trecand in drumul nostru pe langa pensiunea Ferma.
Ceea ce nu reiese din pozele postate pe internet este faptul ca pensiunea este amplasata intr-o localitate. Iar localitatea respectiva este formata preponderent din cetateni de etnie rroma.
Prin urmare, cei care se cazeaza la aceasta pensiune isi pot petrece timpul doar in incinta pensiunii, in afara acesteia peisajul fiind cam dezolant.
@luucass84 - Va multumim pentru aprecierile dumneavoastra, ne onoreaza si va asteptam cu drag sa reveniti!
NB PensFerma este (sau a fost) reprezentant al unității
- Mar.2022 Pensiune de 5 stele pentru familii — scris în 22.03.22 de Daniel31 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2020 Un sejur fantastic! — scris în 07.07.20 de Vic2020 din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Mar.2019 Revenim. Recomandam — scris în 12.04.19 de Beatrice G. din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2018 Nu recomandam; nu revenim — scris în 21.12.18 de CTA83 din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2017 Cinci stele nici vorba! — scris în 29.12.17 de Chiralina din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2017 Impresii despre pensiunea Ferma Club de la Moroeni — scris în 21.11.18 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Milioane de stele pe cerul Fermei... — scris în 10.04.17 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ