8 Martie la pensiune
Doream sa mergem la hotel Caciulata (unde am mers de multe ori pt piscine, interioare si exterioare) dar aveau numai pachete turistice piperate asa ca am ales aceasta pensiune si datorita pozitei si distantei pina la M. Cozia - 200 m.
Rezervarea am facut-o telefonic iar plata un avans la banca.
Am fost placut surprins de conditiile oferite, tv, frigider aer cond., apa calda, baia putin cam mica dar ok, pat dublu, balcon.
Pentru ca vremea a fost groaznica a cam picat [plouat?] tot timpul, o mare parte din timp am petrecut-o in camera fiind ok. Deci raport pret calitate foarte bun mai ales si datorita pozitiei.
Trimis de rolandgabriel in 02.07.14 18:08:02
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rolandgabriel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.26870000 N, 24.31730000 E - neconfirmate încă
Da' poze de la pensiune?
Interesant asta cu sfintire masini tocmai la Cozia, wow, dai un ban da' stai in fata, poate nu te zgarcesti la detalii!
@Eugenia55: Nu am poze din camera dar la 80 de lei cit a costat noaptea atunci, nu era nici o diferenta fata de hotel Caciulata care costa 125 lei camera, iar sa sfintesti masina la Cozia costa mult mai putin ca intr-o comuna iti spun din proprie experienta
- Mar.2010 Nu asa cum ne asteptam! — scris în 29.03.10 de ciobi2309 din SLATINA - nu recomandă