Pensiunea Ella ** este situata in cartierul Gai, pe centura Aradului, in drum spre vama Nadlac si in apropierea centrului comercial Armonia.
Situata chiar la strada, pensiunea ofera conditii excelente:
- se poate parca fie in fata pensiunii, fie in curtea care are cateva locuri de parcare; pe timpul noptii este inchisa si pazita de vajnicul Jony :);
- curtea, cu gust aranjata, este plina de verdeata;
- la gratarul din curte musafirii pot sa-si faca o friptura si sa o serveasca fie afara, la umbra, pe terasa acoperita, fie la “restaurant”, unde gazda va poate servi de asemenea, toate cele trei mese ale zilei; mancarea si servirea sunt excelente, merita incercat. De asemenea, merita incercata si palinca propietarului – o gazda agreabila, un om deosebit.
- camerele sunt confortabile, curate si primitoare. Pensiunea are doua pavilioane, in care camerele sunt fie cu doua paturi, fie cu pat matrimonial. Desi camera pe care am avut-o era la strada, traficul de tranzit nu a fost foarte deranjant.
Camerele au televizor cu televiziune prin cablu, iar internetul wireless este gratuit. Pretul camerelor - 90 de lei pentru single, si 120 lei pentru double.
- Baile, micute dar curate, intretinute decent.
- gazdele, primitoare si serviabile, merita o nota in plus pentru disponibilitatea aratata.
In concluzie, poate fi o alegere reusita pentru cine doar tranziteaza Aradul si are nevoie de o noapte de odihna, dar si pentru cine ramane in localitate pentru cateva zile.
Trimis de ctc in 24.04.11 11:55:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ARAD.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ctc); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
am fost acolo acum 3 ani e foarte fain, curat, si ok. recomand si eu. numai bine