Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita cu priveliste foarte frumoasa. Pensiunea arata super, foarte curata, are o bucatarie dotata si utila cu tot ce vrei, are o curte mica cu niste trandafiri superbi.
Camera de asemenea foarte curata si utila cu tv, minibar, aer conditionat.
Proprietarii sunt foarte de treaba, ne intrebau tot mereu daca ne pot ajuta cu ceva. Ne-au dat harti cu orasul, ne-au explicat pe unde sa mergem. Doamna, ca ea era mai mult la pensiune, ne-a dat seara drumul la caldura (afara era cam racoare) dimineata la prima ora facea curat pe la bucatarie si ce ne-a mai placut ca ne-a mai dat un set de prosoape sa mergem la piscina. Stiu cum sa isi trateze clientii. Bravo lor.
Si cum nimic nu e perfect :) ca minusuri: cabina de dus este cam mica, capacul de la wc era cam ingalbenit si salteaua de la pat cam uzata. In rest totul a fost perfect.
Trimis de paulcta in 03.06.15 01:12:49
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (paulcta); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@paulcta: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Sep.2021 Vis si relaxare — scris în 20.09.21 de ascent din BRăILA - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Pensiunea Eden - casuta din vis — scris în 10.09.20 de ascent din BRăILA - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Pensiune de 4 stele dar la pret de 3! — scris în 11.08.20 de ux116782 din PLOPENI [PH] - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Locatie superba — scris în 19.06.18 de Axela din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Pensiunea ideala — scris în 27.08.15 de deliamikesz din BISTRIţA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Pe un picior de Rai (de EDEN!) — scris în 17.07.15 de Pau din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2015 Cea mai buna locatie in care ne-am cazat — scris în 01.09.15 de Pasy din TâRGU MUREş - RECOMANDĂ