Ne place Bucovina! La Sadova, ajungeam (in septembrie anul trecut) pentru prima oara! Si, nu am regretat!
Pe scurt: la DOR DE MUNTE, am simtit ca mancarea avea gust! GUST. Este suficient, pentru cunoscatori, doar sa rasfoiasca meniul pensiunii... care, spune tot! Iar foisorului ii revine o contributie majora, caci bunatatile nu pot fi savurate decat in aer liber... ! De incercat pentru rasfatul papilelor dvs. gustative? TOTUL, daca nu aveti probleme cu silueta... !? Din aduceri aminte: muschiul de vita cu sos de piper (doar 39 lei), ciolanul cu fasole (25 lei - fratele meu - bun... !), ceafa marinata (18 lei), muschiuletul impletit (24 lei), etc.
Cazarea buna, mai ales prin prisma curateniei, dar si a suprafetei camerei - Vila.
Amabilitatea intregului personal de nota 10.
In concluzie nu ratati aceasta locatie. Merita!
P. S. Multumim Anisoarei pentru recomandarea referitoare la "poale in brau" de la "La Baciu".
Trimis de iunie12 in 14.04.13 14:22:38
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iunie12); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Dec.2017 Revelion 2017 — scris în 04.01.18 de Carmen1234 din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Trandafir de la Moldova! — scris în 13.08.18 de kelyboy din BACăU - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Sejur Revelion 2014-2015 de nota 10! — scris în 05.01.15 de sandumihaela din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Un loc binecuvantat de Dumnezeu! — scris în 19.09.14 de chiar eu din GALATI - RECOMANDĂ
- Apr.2012 Un colt de Paradis — scris în 13.08.13 de adrian_28_1977 din IASI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Super miniconcediu — scris în 06.09.11 de loreda din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2010 O pensiune fara cusur intr-o locatie de vis — scris în 21.09.10 de Georgian79 din SLOBOZIA - RECOMANDĂ