Castigand unul din premiile saptamanale oferite de AFA am ales sa petrecem un week-end in Tulcea (vezi impresii).
Am cautat pe net, oferte de pensiuni in oras, destul de putine,ne-am oprit la Pensiunea Dobrogeana. Am dat telefon, am rezervat o tripla astfel incat vineri pe inserat porniram sa strabatem cei 127 de km ce ne desparteau de Tulcea.
Capacitatea pensiunii este de 70 de locuri in 22 de camere. Am vazut ca exista o oferta pentru cazare + 1 masa inclusa in pretul total= 50 ron/pers/zi. Exact ce ne trebuia. Am fost informati la telefon ca la pensiune exista un grup iar meniul este prestabilit, asa ca am ales o cina si un mic dejun.
Cina am servit-o vineri seara, cand am ajuns, constand din ciorba de porc si varza cu carne de porc. Putin cam grea dar foarte bine pregatita.
Sambata si duminica am servit masa in oras, acolo unde puteam sa alegem ce mancam.
Pensiunea este situata la iesirea din oras, spre Isaccea, intr-o zona foarte linistita. E musai insa sa veniti cu masina, distanta pana la faleza fiind foarte mare, pe jos, cred ca se fac 45-60 minute.
Exista parcare in fata pensiunii.
Nu in toate camerele exista aer conditionat, noi nu am avut (nu ca am fi avut nevoie) dar vara cred ca este necesar. Nu am avut frigider in camera.
In curte exista un foisor si un gratar. Pensiunea pare destul de noua iar personalul este deosebit de amabil.
Camera (tripla) este foarte mare, cu mobila destul de moderna, cu paturi care aveau lenjerii curate dar care scartaiau la orice miscare. La televizor aveau Dolce (asta pentru microbistii care nu pot vedea etapa).
Baia era mare, prosoape curate, lipsea insa etajera de sub oglinda iar chiuveta era destul de mica. Apa calda la discretie, deasemenea caldura in camera.
Daca ati venit cu masina si doriti sa stati intr-o zona linistita, departe de zgomotul orasului, Pensiunea Dobrogeana constituie o varianta de cazare.
Trimis de marius gaudi* in 13.12.11 08:32:22
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marius gaudi*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.