Am fost cazati la aceasta pensiune in mini concediul de Rusalii si chiar daca a fost o perioada foarte aglomerata nu am resimtit deloc valul de turisti si asta datorita amplasarii pensiunii intr-un loc izolat, foarte linistit.
Conditiile de cazare sunt foarte bune, camere spatioase si curate, prosoape curate, aer conditionat, televizor, Wi-Fi.
Ce ne-a impresionat cu adevarat a fost implicarea si orientare catre client a proprietarilor, intr-un mod natural, firesc si prietenesc. Sunt niste oameni deosebiti!
Un alt punct forte al acestei pensiuni este bucataria. Am avut parte de o servire ca la carte cu preparate din peste absolut delicioase. Noi nu am mancat altceva decat peste in tot sejurul insa exista si alternative din pui sau porc pentru cine nu doreste peste. In ultima seara a sejurului ne-am simtit chiar rasfatati, fiind ultimii ramasi in pensiune. Am avut parte de un preparat din salau, exact pe gustul proprietarilor, care pur si simplu ne-a cucerit! Si un desert pe masura!
La pensiune se organizeaza si excursii cu barca pe diferite trasee si merita sa va inscrieti la cel putin unul.
In cazul in care nu doriti sa parasiti pensiunea, piscina din curtea interioara va este prieten de nadejde, iar cei pasionati de pescuit isi pot petrece timpul pe pontonul pensiunii.
Sejurul petrecut aici ne-a dat speranta ca in tara noastra se poate face intr-adevar turism de calitate!
Multumim familiei Ionita pentru tot efortul depus! Cu siguranta vom reveni! A fost un concediu minunat!
Trimis de alingh in 07.06.17 16:01:58
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alingh); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@alingh: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 50&ridAnt=78065
- Aug.2023 Super mini vacanta!!! — scris în 06.09.23 de ux130683 din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Super sejur! — scris în 30.07.23 de mihaisiramona din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Ne-a placut mult — scris în 13.09.19 de Felicis din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Minivacanta de vis — scris în 12.09.19 de Florentina03 din BRAILA - RECOMANDĂ
- Sep.2018 O vacanță perfectă! — scris în 14.09.18 de camelia3 din CâMPULUNG [AG] - RECOMANDĂ
- Aug.2018 O superba afacere de familie — scris în 07.09.18 de Sisify din BRøNSHøJ - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Delta Miraj, o locatie de exceptie — scris în 20.08.18 de Bogdan_gsi din BRAşOV - RECOMANDĂ