Weekend-ul 27-29 mai 2016 va ramane cu siguranta in amintirea grupului nostru.
Am petrecut momente extraordinar de frumoase si asta datorita ospitalitatii, confortului, curateniei, mancarii delicioase si atentiei la detaliu pe care proprietarii pensiunii ni le-au oferit fara rezerve.
Locurile pe care le-am vizitat ne-au impresionat prin frumusetea si farmecul aparte pe care intreaga zona il degaja. Avem o tara deosebita pe care ar trebui sa o vizitam mai des!
Iar oameni ca fam. I. si intreg personalul de la Delta Miraj fac diferenta intre ceea ce inseamna un sejur bifat si unul de neuitat!
Va multumim pentru ca faceti totul cu pasiune!
Trimis de Diana 2015 in 30.05.16 14:31:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SULINA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Diana 2015); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Diana 2015: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului (şi timp de 30 de minute după publicare). Completări se pot aduce şi ulterior — prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează... ", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate.
- pentru a încărca foto din sejur ori minisejur: click aici.
Buna, ma bucur ca v-ati simtit minunat! O intrebare...
Saptamana viitoare mergem si noi la Delta Miraj. Sunt sigura ca va fi superb, dar noi avem intoarcerea spre casa duminica, si nu as vrea sa plecam la ora 7, de fapt 6 daca stau si ma gandesc ca navele pleca la 7, noi la 6 ar trebui sa bem cafeaua duminica??? (nasol). Nu exista nave care pleca din Sulina la pranz spre Tulcea? Si invers care ajung in Sulina la pranz, nu abia pleaca din Tulcea la 13- 14? Eu pe net si la numerele de telefon care mi le-au dat cei de la pensiune nu am gasit... am mai castiga timp de vizitat Sulina sau plimbare pe malul marii, sau orice altceva... de facut in Delta. Multumesc
@alipiticot - Buna. Nici noua nu ni s-a parut ok ora 7 dimineata. Tocmai de aceea am vorbit cu Dl Ivanov (ni l-au dat cei de la pensiune) si am aranjat ca sa ne ia vineri la 12 din Tulcea si duminica tot la 12 din Sulina spre Tulcea. Stiu ca mai face o cursa si pe la 4 dupa-amiaza. Dar trebuie vorbit cu el din timp si rezervat. (...) Daca nu ati gasit la niciunul dintre ei loc, incercati sa cautati un nr de contact din Port Aval (locul de imbarcare de unde am plecat noi) si poate va ofera vreo varianta cei de acolo. Ati mai putea sa vorbiti cu cei de la pensiune, sa le spuneti situatia si sa le solicitati sa va mai dea si alte telefoane. Sper ca veti rezolva cu bine aceasta problema!
Multumesc frumos, am vb cu domnul i., am sunat, si se pare ca vom rezolva. Multumesc
@Diana 2015 - Pe AmFostAcolo nu acceptăm postarea în clar a informaţiilor cu caracter personal (nume, numere de telefon, adrese de mail, etc). Asemenea date se pot trimite/primi însă prin mesaje private, destinatarul primind aceste mesaje în aceeaşi căsuţă de mail în care primeşte şi înştinţările despre ecouri.
Pentru a transmite un mesaj personal: click pe numele utilizatorului, apoi - în fereastra nou-deschisă - pe linkul "trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
@Diana 2015: Uite că Mirajul rămâne miraj chiar dacă el este situat în Deltă!
- Aug.2023 Super mini vacanta!!! — scris în 06.09.23 de ux130683 din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Super sejur! — scris în 30.07.23 de mihaisiramona din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Ne-a placut mult — scris în 13.09.19 de Felicis din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Minivacanta de vis — scris în 12.09.19 de Florentina03 din BRAILA - RECOMANDĂ
- Sep.2018 O vacanță perfectă! — scris în 14.09.18 de camelia3 din CâMPULUNG [AG] - RECOMANDĂ
- Aug.2018 O superba afacere de familie — scris în 07.09.18 de Sisify din BRøNSHøJ - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Delta Miraj, o locatie de exceptie — scris în 20.08.18 de Bogdan_gsi din BRAşOV - RECOMANDĂ