Delta Miraj este locul unde am gasit tot ce cautam la o vacanta de vis: natura in toata splendoarea ei, servicii de 5 stele atat din punct de verede al cazarii (camere spatioase, asternuturi si prosoape curate, noi, ce se schimba zilnic, aer conditionat, etc) cat si al restaurantului (mancare nemaipomenit de buna, peste proaspat gatit de bucatar iscusit, in feluri de care nici nu auzisem pana aici; insa pentru cei ce nu prefera pestele exista si variante cu carne sau vegan).
Au restaurant propriu cu produse de o calitate net superioara oricarui restaurant din Sulina.
Toata echipa, incepand de la proprietari, care sunt oameni extraordinari, pana la doamnele ce fac curatenie, ospatari si restul staffului sunt foarte amabili si gata sa ajute.
Chiar daca Pensiunea nu este la plaja (pentru asta ne si place atat de mult) - in fata pensiunii este statie de microbuz care te poate lasa direct pe plaja (drumul dureaza 7 minute) sau oriunde in Sulina. La Pensiune au si biciclete pentru doritori.
Plimbarile pe canalele Dunarii sunt o experienta de neuitat.
Piscina este mare, si cel mai important, atent ingrijita iar apa este foarte curata.
In fiecare an ne intoarcem la Delta Miraj cu placere!
Trimis de andreea1908 in 20.08.15 23:59:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SULINA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andreea1908); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@andreea1908: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=9050
- Aug.2023 Super mini vacanta!!! — scris în 06.09.23 de ux130683 din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Super sejur! — scris în 30.07.23 de mihaisiramona din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Ne-a placut mult — scris în 13.09.19 de Felicis din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Minivacanta de vis — scris în 12.09.19 de Florentina03 din BRAILA - RECOMANDĂ
- Sep.2018 O vacanță perfectă! — scris în 14.09.18 de camelia3 din CâMPULUNG [AG] - RECOMANDĂ
- Aug.2018 O superba afacere de familie — scris în 07.09.18 de Sisify din BRøNSHøJ - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Delta Miraj, o locatie de exceptie — scris în 20.08.18 de Bogdan_gsi din BRAşOV - RECOMANDĂ