De la bun inceput, va spun am fost foarte placut impresionata de ce inseamna "Delta Miraj" din Sulina. Aici am avut ocazia sa cunoastem oameni si locuri deosebite.
Am hotarat sa plecam din Tulcea spre Sulina cu nava Pasager (36 lei/pers - 4 ore in conditii foarte civilizate) si sa ne intoarcem cu nava rapida (60 lei/pers - 1,5 ore).
La sosire in Sulina am fost asteptati in port cu microbuzul pensiunii si am facut un tur al orasului Sulina. La pensiune am fost primiti cu zambetul pe buze de proprietari si de personal.
De cum intri in pensiune, totul iti inspira calitate, bun gust, confort si curatenie.
Pensiunea se afla la statia terminus a microbuzului ce merge la plaje (noi am considerat acest lucru un avantaj) si are o frumoasa terasa pe ponton, restaurant (doar pentru turistii pensiunii), bar si piscina cu tot confortul necesar (prosoape si sezlonguri).
In fiecare dimineata eram consultati in ce priveste meniul de la masa de seara, avand posibilitatea sa alegem altceva. Pot spune ca mancarea a fost excelenta, dar aici am un "dar": portile sunt prea mari si totul foarte gustos.
Am facut 2 excursii:
- Dunarea la varsare in Marea Neagra si o tura pe golful Musura
- padurea Letea si canalul Barbosu (am mers in permanenta printre nuferi albi si galbeni)
Cei dornici de miscarea pot inchiria biciclete chiar de la pensiune.
Plaja din Sulina este foarte lata, cu nisip fin, fin (cum era inainte in Mamaia), curata si civilizata. Se gasesc de inchiriat sezlonguri si umbrele (10 lei/sezlong) la orice ora.
Spre surprinderea mea, aici oamenii sunt "oameni", fiind forte amabili, binevoitori si gata sa ajute pe oricine are nevoie. Cu toate ca Sulina este un oras in care este foarte greu sa supravietuiesti (ca multe alte orase din tara care au ramas fara industria locala ce asigura locurile de munca), m-a surprins faptul ca toate casele locuite erau proaspat vopsite si aveau curtile ingrijite, pline cu flori.
Multumim pentru aceasta vacanta minunata!
Trimis de Elena_d in 12.07.14 23:28:40
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SULINA. A mai fost în/la: in toata tara
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Elena_d); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2023 Super mini vacanta!!! — scris în 06.09.23 de ux130683 din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Super sejur! — scris în 30.07.23 de mihaisiramona din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Ne-a placut mult — scris în 13.09.19 de Felicis din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Minivacanta de vis — scris în 12.09.19 de Florentina03 din BRAILA - RECOMANDĂ
- Sep.2018 O vacanță perfectă! — scris în 14.09.18 de camelia3 din CâMPULUNG [AG] - RECOMANDĂ
- Aug.2018 O superba afacere de familie — scris în 07.09.18 de Sisify din BRøNSHøJ - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Delta Miraj, o locatie de exceptie — scris în 20.08.18 de Bogdan_gsi din BRAşOV - RECOMANDĂ