Delta Miraj- un loc unde ne-am reîntoarce atunci când dorim să ne găsim liniștea sufletească.
De ce aici și nu în altă parte? Pentru că la pensiunea Delta Miraj nimic nu pare să tulbure din frumusețea acestui spațiu mirific pe care, dacă l-ai vizitat o dată, vrei să-l revezi mereu și mereu...
Nu doar frumusețea locului ne-a încântat ci și ospitalitatea cu care care am fost înconjurați pe toată durata concediului. A fost nevoie de câteva ore să ne acomodăm și să ne simțim "de-ai casei". La acest lucru a contribuit tot personalul, dar în mod special domnul Marius și doamna Adi care au intuit în orice moment dorințele noastre, venind mereu cu propuneri atractive pentru distracție și relaxare.
Nu am descoperit până acum (și am fost în foarte multe locuri) că orice dorință poate deveni realitate aici la pensiune. Începând de la cazare (camera aranjată cu bun gust și o grijă deosebită pentru cel mai mic detaliu), restaurantul (o curățenie impecabilă, promptitudine remarcabilă, o mare varietate de mâncăruri pe bază de pește și nu numai), piscina (foarte bine îngrijită), pontonul (amplasat pe malul Dunării, unic în Sulina prin felul în care este amenajat), plimbările de vis (pensiunea beneficiază și de un catamaran pentru astfel de escapade, dar și de alte ambarcațiuni).
Simt că nu pot să exprim în cuvinte toate lucrurile frumoase pe care le-am văzut și simțit aici, dar cred cu tărie că următorul concediu îl vom petrece tot în cadrul acestei pensiuni care a știut să imprime sufletului bunăstarea de care aveam atâta nevoie.
Recomandăm din tot sufletul un concediu de cea mai bună calitate la pensiunea Delta Miraj care, pentru noi, s-a ridicat la standardele unui hotel de 5*****.
Trimis de Elena-Daniela in 21.08.13 10:44:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Elena-Daniela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Elena-Daniela: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Elena-Daniela: Ma bucura faptul ca cele scrise de tine confirma inca o data cele relatate de mine anul acesta si anul trecut. Sa auzim numai de bine! Salutari din Budapesta.
- Aug.2023 Super mini vacanta!!! — scris în 06.09.23 de ux130683 din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Super sejur! — scris în 30.07.23 de mihaisiramona din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Ne-a placut mult — scris în 13.09.19 de Felicis din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Minivacanta de vis — scris în 12.09.19 de Florentina03 din BRAILA - RECOMANDĂ
- Sep.2018 O vacanță perfectă! — scris în 14.09.18 de camelia3 din CâMPULUNG [AG] - RECOMANDĂ
- Aug.2018 O superba afacere de familie — scris în 07.09.18 de Sisify din BRøNSHøJ - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Delta Miraj, o locatie de exceptie — scris în 20.08.18 de Bogdan_gsi din BRAşOV - RECOMANDĂ