O sa incerc sa transpun in cuvinte saptamana minunata petrecuta in cel mai estic oras al Europei insa nu cred ca o sa reusesc pe deplin...
Ne-am decis pentru aceasta locatie pentru ca este in "inima" Deltei si aproape de multe dintre frumusetile locului printre care si padurea Letea, singura padure tropicala din singura Delta a Europei. Locatia a fost si ea aleasa astfel incat sa asigure confort, liniste, decenta dar si... peste bine preparat.
Prin urmare am ales Delta Miraj si... ne-a iesit! Aici iti poti bea cafeaua de dimineata pe un ponton minunat, apoi poti sa citesti in liniste, poti gusta o bere rece sau poti participa pe seara la un "Carcasonne".
Tot aici poti inchiria biciclete a. i. sa ajungi pe plaja la rasarit sau poti alege diferite excursii pe lacuri/canale/insule/paduri fara sa iti faci griji ca nu vei plati pretul corect. Asta se datoreaza proprietarilor care si-au propus sa faca turism in adevaratul sens, calitativ, pe termen lung si nu doar 2-3 ani. Prin urmare trateaza turistii ca pe activele cele mai importante si isi doresc la fel de mult ca ei sa fie mai mult decat multumiti. Nu au ramas indiferenti la nici una dintre dorintele noastre. Prin urmare desi avem multe alte locuri pe care vrem sa le vizitam probabil revenim aici in viitorul apropiat pentru ca pur si simplu te simti minunat. In plus si pestele are cu totul alt gust aici :)
multumesc
Trimis de florentinn in 30.07.12 22:03:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SULINA. A mai fost în/la: cam peste tot.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (florentinn); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@florentinn: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Desi nu prea au aparut poze noi, cele relatate de Florentinn si ceilalti care au scris recenzii comfirma faptul ca toti am facut o alegere buna venind in Delta si la acesta pensiune.
Oare cati dupa mine au citit recenziile anterioare si bazate pe cele scrise acolo au facut aceasta alegere? Pacat ca pana inprezent nu avem un raspuns la aceasta intrebare. Cine stie, poate viitorii oaspeti o vor face...
- Aug.2023 Super mini vacanta!!! — scris în 06.09.23 de ux130683 din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Super sejur! — scris în 30.07.23 de mihaisiramona din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Ne-a placut mult — scris în 13.09.19 de Felicis din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Minivacanta de vis — scris în 12.09.19 de Florentina03 din BRAILA - RECOMANDĂ
- Sep.2018 O vacanță perfectă! — scris în 14.09.18 de camelia3 din CâMPULUNG [AG] - RECOMANDĂ
- Aug.2018 O superba afacere de familie — scris în 07.09.18 de Sisify din BRøNSHøJ - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Delta Miraj, o locatie de exceptie — scris în 20.08.18 de Bogdan_gsi din BRAşOV - RECOMANDĂ