Alegeti ca destinatie de vacanta Delta Dunarii. Macar o data in viata. Merita!
Meritul sejurului meu perfect apartine naturii, oamenilor si pensiunii Delta Miraj din Sulina. Recomand aceasta pensiune pentru ca ofera conditii foarte bune de cazare (curatenie, atentie la detalii, bun gust, calitate), mancarea proaspata, variata si bine pregatita (recomand peste, peste si iar peste), oameni ospitalieri, orientati catre satisfacerea clientilor, preturi rezonabile.
Trimis de simonas in 19.07.11 19:18:09
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (simonas); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
La caldura recomandarii adauga te rog si amanunte mai concrete totusi - pe mine cel putin nu trebuie sa ma convingi de frumuseatea si mirajul Deltei - dar vreau sa inteleg de ce 900 euro/4 nopti/5 persoane.
Ati avut MD, HB sau care a fost regimul includerii meselor in pretul pensiunii. Alte facilitati (barca, salupa, transfer, etc) internet... plimbari gratuite pe lacuri, cu ce, cum si cand ati ajuns, cu tantari sau fara, cu/fara piscina, etc.
Pretul a inclus cazare 4 nopti cu pensiune completa si doua excursii cu catamaranul pensiunii. Pensiunea dispune de o salupa si un catamaran (excursii contra cost), un microbuz pt. transfer gratuit pensiune-centrul orasului oricand doreste clientul, internet. Nu au inca piscina, dar am inteles ca este in proiect. Mai multe detalii gasiti pe site-ul pensiunii. Daca sunt tantari? Unde nu sunt? Sunt tantari si alte insecte, insa nu in camere. La toate ferestrele sunt plase si in plus in fiecare camera gasesti aparat si pastile contra insectelor.
Nu am fost de DELTA pana acum si voi nota aceasta pensiune. Pare foarte ok.
Pensiunea completa ce bauturi includea.
Cele doua excursii cu catamaranul cat au durat si unde au fost.
Nu stiu ce bauturi sunt incluse in pret. Noi am consumat doar apa minerala si vin alb pe care le-am achitat separat. O excursie a fost pe canalul Cardon - Canalul Barbosu (plin de nuferi albi si galbeni) -sat Letea- Padurea Letea si a durat 6 ore. A doua excursie a fost in golful Musura - Baia de Nord (colonii de pasari) -Marea Neagra si a durat aproximativ 3 ore. Pretul excursiilor difera in functie de distanta si nr. de persoane. Puteti vorbi cu d-nul Marius Ionita (patronul pensiunii) pt. mai multe detalii in ceea ce va intereseaza.
stai sa ma lamuresc... cat costa o noapte de cazare pt 2 persoane? camera dubla? pensiunea completa nu include bautura? si inca ceva... cum se ajunge la pensiune?
- Aug.2023 Super mini vacanta!!! — scris în 06.09.23 de ux130683 din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Super sejur! — scris în 30.07.23 de mihaisiramona din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Ne-a placut mult — scris în 13.09.19 de Felicis din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Minivacanta de vis — scris în 12.09.19 de Florentina03 din BRAILA - RECOMANDĂ
- Sep.2018 O vacanță perfectă! — scris în 14.09.18 de camelia3 din CâMPULUNG [AG] - RECOMANDĂ
- Aug.2018 O superba afacere de familie — scris în 07.09.18 de Sisify din BRøNSHøJ - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Delta Miraj, o locatie de exceptie — scris în 20.08.18 de Bogdan_gsi din BRAşOV - RECOMANDĂ