Am fost cazati la Pensiunea Damiro pentru o noapte. Rezervarea am facut-o telefonic cu cateva zile inainte vorbind direct cu proprietarul. Foarte amabil atunci cand am discutat conditiile de cazare, precum si in dimineata zilei in care trebuia sa ne cazam, cand am sunat pentru a anunta ca vom ajunge pe inserat la Orsova.
La receptie o doamna amabila care se ocupa si de cazarea turistilor, dar si de servirea la restaurantul pensiunii, ne-a dat prompt cheile camerelor.
Camerele arata foarte bine, curate, cu mobilier nou, paturi confortabile, arata ca in fotografiile postate pe pagina pensiunii, cu toate dotarile necesare: aer conditionat (nu l-am testat), frigider, televizor LCD (de asemenea, netestat), uscator de par, baia curata, iar privelistea de pe balcon iti reincarca bateriile descartate dupa 6 ore de condus. In camere se gasesc pliante cu numere de telefon ale persoanelor care fac excursii cu barca pe Dunare. Singura problema era la baie unde nu exista aerisire direct afara (din proiectare nu aveau cum sa faca aerisire). Exista un ventilator mic care nu reusea sa aeriseasca incaperea. Problema aceasta era in toate camerele ocupate de grupul nostru.
La parterul pensiunii exista un restaurant (atat in interior, cat si pe terasa), frumos amenajat. Insa am avut surpriza sa constatam ca sortimentele de peste pe care le puteai comanda nu erau foarte variate (doar pastrav si salau). Aceeasi doamna de la receptie ne-a luat si comanda. De altfel foarte amabila, doar ca pestele la gratar comandat de noi era de fapt prajit, iar pieptul de pui pane cerut, pana la masa nostra s-a transformat in piept simplu la gratar. Probabil la ora la care am mancat noi (ora 22), doar asta se mai gatea in bucatarie;). Preturile: 7 lei 100 grame de peste, 3 lei garnitura, 4 lei o bere.
Il recomand totusi pentru ca in afara de aceste minusuri nu am ce sa reprosez (problemele de la restaurant se pot rezolva, poate a fost doar o scapare a personalul, iar in baie nu prea ai de ce sta cand de pe balcon ai o asemea priveliste)
Trimis de Madalina M in 02.08.12 19:21:02
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ORȘOVA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Madalina M); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2017 Cazanele Dunarii - minunea ce merita vazuta! — scris în 22.08.17 de K Peter din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Frumos — scris în 29.08.16 de SicCri din BACăU - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Dezamagitor — scris în 21.06.16 de Maria1978* din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2015 Dezastru — scris în 23.08.15 de horatiuL din URZICENI [IL] - nu recomandă
- Aug.2015 La Dunare! — scris în 20.08.15 de Sejurica din PE LâNGă BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2015 Revenim cu drag — scris în 27.04.15 de n_nicoleta din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Damiro - o pensiune cum trebuie — scris în 09.07.14 de bigman_1971 din CăLăRAşI - RECOMANDĂ