A 2-a ora aici, pentru ca este super!!!
După prima experiență de acum 2 ani, când am regretat că am stat doar o noapte… ne-am întors în acest an pt un weekend de 2 nopți... și aștept cu nerăbdare vizita mea a 3-a :)).
Rareori am întâlnit o ospitalitate și atmosfera atât de super, aproape ca într-o familie (în care “se da cu pace”… deci armonie :)).
Asa cum ne așteptam: camera excelenta, locație/vedere superba, mâncarea foarte bună (deși meniul a fost scurtat fata de cel știut, acesta este un semn al unei abordări profesionale, mai puțin dar foarte bun!... restaurant oricând disponibil), o colecție excelentă de vinuri și nu în ultimul rând un personal foarte foarte politicos și prietenos.
Recomand din toată inima, dar... atenție, mulți caută această destinație (fie pt weekend fie pt un sejur de cateva zile), așa ca este recomandată rezervarea din timp (așa cum am făcut-o noi). Zona merita sa fie vizitata “la pas”.
Acesta este un exemplu ca se poate și la noi! Totul tine de oamenii locului. Omul sfințește locul!
Cu siguranță mă voi întoarce și recomand tuturor!
Trimis de danatec in 14.09.19 09:51:44
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BAIA de ARAMĂ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danatec); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Oct.2020 Stare de bine la Conacu' Boierului — scris în 29.10.20 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 O experienta la superlativ — scris în 18.08.19 de ladyB13* din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Un sejur de vis — scris în 30.10.18 de minuta din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Feb.2018 Conacu' Boierului, de la Ponoarele, o locatie de NOTA 10 cu FELICITARI! — scris în 13.02.18 de nicusibiu din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Conacu’ Boierului, cireașa de pe tortul excursiei noastre — scris în 30.11.16 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ