Senzațional! Oameni, locuri, atmosferă! Toate sunt primul și în primul rând: - oamenii sunt foarte primitori și calzi! - servicii prompte și profesioniste!
mâncarea excepțională și din belșug, servită fără a aștepta prea mult!
am beneficiat de un ajutor de neprețuit în ceea ce privește orientarea turistică. Am urmat recomandările primite și am avut parte de o experiență memorabilă!
condițiile de cazare sunt, credeți-mă, de neratat! Arhitectura și designul conacului, decorațiunile interioare, finisajele, atenția la detalii și, nu în ultimul rând, curățenia, denotă bun gust, respect pentru oaspeți (turiști), constituind totodată, și o invitație în lumea magică a culturii populare!
Dacă nu mă credeți, mergeți și vedeți! Recomand din tot sufletul și fără teama că greșesc! NOTA 10 cu felicitări! Eliss
Trimis de minuta in 30.10.18 10:33:17
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BAIA de ARAMĂ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (minuta); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@minuta: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 04&ridAnt=90712
- Oct.2020 Stare de bine la Conacu' Boierului — scris în 29.10.20 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 O experienta la superlativ — scris în 18.08.19 de ladyB13* din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2019 A 2-a ora aici, pentru ca este super!!! — scris în 14.09.19 de danatec din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2018 Conacu' Boierului, de la Ponoarele, o locatie de NOTA 10 cu FELICITARI! — scris în 13.02.18 de nicusibiu din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Conacu’ Boierului, cireașa de pe tortul excursiei noastre — scris în 30.11.16 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ