O vacanta linistita intr-o locatie mirifica
Locatia in care se gaseste pensiunea este superba. Din curtea pensiunii se vede Masivul Bucegi. Daca urci un pic poti sa va vezi masivul Piatra Craiului. De fapt din zona incepe un traseu turistic care ajunge la Prapastiile Zarnestiului.
Drumul de acces este asfaltat si la pensiune te astepta un loc de parcare generos. Incap cam 10 masini. Noi am parcat cu foarte mare relaxare 3.
Dupa primele impresii citite, l-am sunat pe proprietar. Cu exceptia caldurii (pe care nu pot sa o probez), restul afirmatiilor sunt gratuite.
despre SERVICII
Ce as remarca in primul rand este curatenia din pensiune.
Spre deosebire de celelalte comentarii, am folosit gratarul. Si merge excelent! Proprietarul ne-a pus la dispozitie lemne, noi am pus carbunii.
Foisorul in care se afla gratarul are vedere fix la Masivul Bucegi.
Proprietarul a fost atent cu noi si ne-a servit cu tot ce avea nevoie. A dat drumul la caldura, ne-a adus paturi, intr-un cuvant a fost atent.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Am stat in corpul de cladire terminat in 2019. Curatenie ireprosabila, lenjeriile curate, bucataria echipata foarte bine.
Corpul este judicios compartimentat si are trei camere si un apartament toate cu baie. La demisol exista un living - masa cu 8 scaune si canapea. Pentru un grup de 6 adulti si 2 copii a fost excelent.
Exista in lateralul corpului si un foisor care nu l-am folosit (dar era pregatit).
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Aceasta pensiune nu serveste nici un fel de masa, dar se pot prepara niste gratare delicioase. Gratarul este generos si facut cu simt de raspundere.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Despre locatii si imprejurimi iti trebuie multe, multe pagini. As spune doar ca Parcul National Piatra Craiului incepe la cateva sute de metri si Parcul National Bucegi este la 18 km distanta. Peisajele sunt superbe, greu de descris in cuvinte
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
In general, am apreciat la acest loc LINISTEA. Exista posibilitatea sa inchiriezi in zona ATV-uri si tot in zona este si o tiroliana de 850 metri.
Trimis de MIRCEA_DORIN in 22.06.21 14:13:22
- A fost prima sa vizită/vacanță în MASIVUL PIATRA CRAIULUI
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MIRCEA_DORIN); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux120327: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 03441&hid=16416.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux120327 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
Bună ziua, felicitări dacă ați avut un sejur plăcut.
Totuși cred că ar trebui menționat prețul corect, pentru un grup de 6 adulți și doi copii măricei mi-e greu să cred că s-au plătit 800 de lei pentru 5 nopți.
Parcarea pe care ați făcut-o pe locul viran din poza 1 nu ne-a fost indicată la data vizitei noastre acum 4 ani. În plus, noi am fost cazați în corpul celălalt de clădire (dreapta la intrare, diferit de cel din poza 2), așa că deja se pare că discutăm de camere diferite.
Chiar dacă au trecut 3 ani și jumătate și este posibil ca proprietarul să aibă altă atitudine, de asemenea e posibil ca un grup de 8 persoane care e cazat 5 nopți să fie tratat diferit. Dând crezare spuselor dvs., nu voi căuta motivele pentru care ospitalitatea gazdei fluctuează.
Și chiar dacă nu obiectez aproape deloc la impresiile dumneavoastră laudative la adresa pensiunii, vă rog să nu catalogați ca gratuite experiențele trăite de grupul meu acum 3 ani și jumătate în această unitate - vezi impresii - în care nu aș reveni.
- Sep.2017 O colibă potrivită doar pentru masochiști — scris în 26.09.17 de Kavarnap din BUCUREşTI - nu recomandă
- Dec.2014 Nu recomand! — scris în 12.12.14 de alar din TâRGOVIșTE - nu recomandă
- Nov.2013 Destinatie ideala de weekend — scris în 21.05.14 de Testosu' din BUCURESTI - RECOMANDĂ