O locatie rustica, dar si moderna
Pentru ca am ajuns seara, nu am mai putut vizita Pestera Polovragi. Mai fusesem la ea cu ani in urma, dar era inchisa. Am hotarat sa ramanem la pensiunea Cheile Oltetului, denumire luata chiar de la cheile in care se afla pestera. Merita mers pe vreme frumoasa, pentru ca masa la restaurantul pensiunii se poate servi si afara, intr-o ambianta rustica, mai ales ca ai panorama asupra cheilor. Curtea pensiunii este mare, cu un spatiu de joaca pentru copii, iar locuri de parcare sunt suficiente.
Nu imi amintesc cat a costat cazarea, dar pretul nu era extraordinar de mare. Camera avea un ambient modern, iar patul era mare. Exista si balcon, cu o masa si scaune, de unde se putea savura o bere privind la peisaj. Mai rau a fost seara, pentru ca au inceput tantarii. Geamul nu era prevazut cu plasa pentru tantari, un dezavantaj, mai ales pe vreme caniculara. Acum sper sa se fi remediat acest neajuns.
Trimis de turist.real in 13.03.11 18:08:42
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (turist.real); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Polovragi fiind la doar 13km de Novaci, rubrica acestei pensiuni a fost relocata la "MUNTENIA / OLTENIA - RANCA / NOVACI"
- Aug.2020 O pensiune pentru relaxare — scris în 05.09.20 de olteanul2010 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Te simti chiar mai bine ca acasa — scris în 01.09.17 de mihaiescu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Weekend pe Cheile Oltetului — scris în 15.07.15 de dododek din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Nu as recomanda — scris în 26.06.13 de Yulpop din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2012 Fara pretentii — scris în 20.08.12 de alexionescu din CONSTANţA - nu recomandă
- Jul.2010 Nu prea... — scris în 13.03.12 de florin99 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2009 Un punct de plecare bun pentru a explora Cheile Oltetului — scris în 12.06.11 de iuliaen din BUCURESTI - RECOMANDĂ