Am petrecut 5 zile la inceputul lui februarie la pensiunea Casuta ta la casuta nr. 2.
Ce se va spun? As dori sa am parte de asa cazare peste tot in Romania.
Despre conditiile de cazare, sala de mese, bucatarie, curte si alte anexe vedeti pe site-ul proprietarului. Si sa stiti ca sunt reale.
Ce vreau sa va spun este despre ospitalitea acestor doi oameni pe care greu o mai gasesti in Romania.
Am fost primiti foarte bine si pe toata perioada sejurului gazdele au facut tot posibilul sa nu ne lipseasca nimic si am avut parte de mici surprize in fiecare zi (o apa minerala, o cana cu vin, o palinca sau o deliciosa prajituri din partea casei).
Si pentru o conversatie placuta aveti in proprietar (un fost inginer petrolist) un partener agreabil,
Trimis de voicu eugen in 13.05.11 21:18:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (voicu eugen); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
as vrea sa stiu ce reprezinta pretul "100/425"?
se poate manca acolo, sa locul este doar pentru cazare?
care sunt impresiile despre cazare (camera), restaurant si mancare (daca exista) ?
ceva fotografii?
- Jun.2016 Am căsuța mea, sunt un boier — scris în 24.06.16 de puiutea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Moieciu Mystery House :) — scris în 20.10.14 de Eugenia55* † din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Minunat — scris în 07.03.12 de Florin Tuica din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Minunat! — scris în 12.07.11 de Dracris din MANGALIA - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Super din toate pdv — scris în 12.07.11 de ariana32 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2010 Pensiune foarte cocheta/ localizare excelenta — scris în 22.11.10 de tablagiu_xxx din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2010 Cu o cazare excelenta am avut o mini vacantza perfecta — scris în 09.04.10 de Dache din CONSTANTA - RECOMANDĂ