Pensiune foarte cocheta/ localizare excelenta
E o pensiune cu casute foarte frumoase, foarte cald inauntru desi afara era frig, curat si primitor. Ce mi-a placut foarte mult, cu ferestre maaari, lumina naturala si peisaj super.
Frigider in casuta, se poate face gratar in curte, foisor, si se poate folosi bucataria.
Proprietarii foarte primitori, s-au oferit sa ne faca cafea/ceai...
Zona foarte frumoasa aproape de capatul drumului, unde incep traseele spre Omu/ Padina
La vara sigur revin pt mai multe zile.
Trimis de tablagiu_xxx in 22.11.10 13:09:40
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU. A mai fost în/la: peste tot
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (tablagiu_xxx); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Ti-a placut dar totusi NU ai incarcat nico poza! Oare de ce! ? 400 PMA de stimulare vin acum chiar de la mine!
Am petrecut aici cateva sejururi de cate 2-3 zile de fapt am scris primul rewiew despre acest minunat loc, pe AFA. Ma bucur ca lucrurile bune despre care am scris atunci se pastreaza in continuare, dovada a calitatii proprietarilor.
Acest minicomplex de case-vila il consider cel mai reusit din zona Moeciului avand in vedere unicitatea sa!
Cu siguranta revenim acolo!
- Jun.2016 Am căsuța mea, sunt un boier — scris în 24.06.16 de puiutea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Moieciu Mystery House :) — scris în 20.10.14 de Eugenia55* † din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Minunat — scris în 07.03.12 de Florin Tuica din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Minunat! — scris în 12.07.11 de Dracris din MANGALIA - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Super din toate pdv — scris în 12.07.11 de ariana32 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2011 Casuta ta - februarie 2011 — scris în 13.05.11 de voicu eugen din CERNAVODA - RECOMANDĂ
- Apr.2010 Cu o cazare excelenta am avut o mini vacantza perfecta — scris în 09.04.10 de Dache din CONSTANTA - RECOMANDĂ