In prima faza am facut rezervare pentru 3 nopti la Pensiunea Castania.
Traseul era cunoscut in contextul in care trei ani consecutiv am facut Revelionul la Closani (judetul Gorj) si participasem cu multi ani in urma, impreuna cu sotia la o activitate de ecologizare pentru Pestera Polovragi initiata de catre Institutul de Speologie "Emil Racovita".
Ne-am bucurat ca dupa multi ani o sa revedem zona si ca o sa reusim sa petrecem cateva zile de concediu alaturi de fetita noastra, in care sa acoperim si cateva zone noi (ex. Transalpina).
Am facut cea mai buna alegere, Pensiunea Castania si am prelungit sejurul la 5 nopti, imediat, dupa prima zi.
Cazarea si masa (demipensiune) au fost ireprosabile, totul a fost perfect si recomandam cu caldura familistilor aceasta locatie.
Pranzul l-am servit " a la carte", atunci cand ne-am incadrat in program.
Am beneficiat de liniste, o locatie excelenta si surprize placute din partea personalului (in special tortul din partea doamnei Cornelia Dumitrescu pentru aniversarea noastra).
In toate excursiile din zona am fost insotiti de catre unul din cainii pensiunii, Lola (vedeta locala), un ghid foarte bun, (Bogdanel avea alte preocupari in acea perioada), inclusiv in Pestera Polovragi si Cheile Oltetului.
O sa revenim cu placere in aceasta zona si cu siguranta o sa facem o rezervare pentru o perioada mai lunga.
Trimis de gipinel* in 16.12.11 01:18:25
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în POLOVRAGI / NOVACI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gipinel*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@gipinel: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
niste poze cu camerele ai, sau alte poze cu pensiunea? pe mine astfel de poze m-ar fi interesat.
@adryana:
Buna ziua,
Imaginile postate pe site-ul lor de prezentare, www.castania.ro sunt reale, camera este suficient de mare, curata, mobilierul nou, un mic balcon cu scaune, etc.
Curtea este mare, bine intretinuta, loc de joaca (saltea si leagan). Au masa de tenis, biciclete, jocuri ptr. interior (rummy, table, carti de joc, monopoly...).
gipinel, te rog, ai putea să mai detaliezi un pic, adică cât a costat, mai exact, cazarea, care sunt prețurile acolo la mâncare, dacă pereții sunt subțiri și se aude din alte camere? Noi avem un băiețel de 4 ani, înțeleg că nu o să se plictisească dacă mergem acolo? Patul matrimonial e suficient de mare pentru 2 adulți și un pui? În fine, amănunte dintr-astea, mulțumesc anticipat!
@larissa2011:
Buna,
Cazarea in perioada in care am fost noi era de 120 lei noapte, dar noi am stat 5 nopti si am primit reducere la 100 lei noapte.
Am optat pentru demipensiune: mic dejun si cina sunt la pretul de 50 lei persoana, iar pentru copil pretul era de 15 lei pe zi (cand au vazut cat mananca fetita noastra, au renuntat sa ne mai taxeze).
Puteti servi mesele si in regim, a la carte', preturile erau acceptabile. Sincer, nu mai retin preturile din meniu dar stiu ca erau destul de acceptabile in comparatie cu ceea ce stiam noi. Ceea ce a contat cel mai mult, mancarea a fost foarte buna, proaspata (am preferat ca la pranz sa servim meniul zilei respective).
Cu cazarea nu au fost probleme, patul dublu a fost suficient pentru noi trei.
Totusi trebuie precizat ca si vremea a fost exceptionala si a contribuit la succesul concediului.
Atentie, daca sunteti hotarati sa ajungeti acolo, este recomandat sa luati legatura inainte ( email, telefon) si sa va asigurati ca sunt camere libere in perioada aleasa (la noi a fost mai simplu, am ales extrasezon si am chiulit de la gradinita).
- Apr.2023 Un Paște minunat — scris în 17.04.23 de ux128865 din TâRGU JIU - RECOMANDĂ
- Jun.2018 O saptamana intr-un loc frumos - la Polovragi — scris în 08.09.18 de Felicis din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 O locatie minunata, gazde foarte primitoare — scris în 17.08.15 de Ruxandra A din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Apr.2015 Un weekend relaxant — scris în 06.04.15 de vio 68 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Pensiunea Castania - ospitalitate şi rafinament — scris în 14.04.15 de gettyy din IASI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Recomand atat pentru petrecerea vacantei, cat si pentru organizarea de evenimente — scris în 26.12.13 de tania.sandu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2012 Pensiunea Castania - recomand cu caldura — scris în 13.11.12 de simona_daniela* din CONSTANTA - RECOMANDĂ