Casa Vânătorilor — dezamăgire
Am ajuns la pensiune şi am fost întâmpinați de un câine prietenos, o parcare goală, iarbă netăiată şi un administrator plictisit care abia s-a ridicat de la o masă. Ne-a dat o cheie de la o cameră: etaj II, spate - cu vedere la o magazie.
În încăpere era praf, cuvertura ruptă, miros foarte greu, priză doar pentru TV, baghetă ruginită la perdea... Balconul avea o băncuță din răchită cu pernuţe pline de praf şi parapet din policarbonat plin de ceva care semăna cu mucegaiul.
Bucătăria/ restaurantul... nu funcționau. Ne-am simțit atât de bine încât am fost nevoiţi să anulăm cele două nopți în primul sfert de oră.
Trimis de Jeanvaljean in 25.07.16 23:03:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE OLĂNEȘTI. A mai fost în/la: Delta Dunării, Cheia, Sibiu, Valea Prahovei (toată), Brașov, Maramureș, Clisura Dunării s. a.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Jeanvaljean); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.19751860 N, 24.25105170 E - CONFIRMATE
@Jeanvaljean: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Totuși, în unele cazuri e recomandat să fie lăsat un "timp de decantare" a impresiilor...
Te rugăm să completezi textul de mai sus cu impresii scrise la finalul sejurului - optim: la întoarcerea acasă.
Poţi folosi linkul EDIT IMPRESII pentru a aduce oricând completări, corecturi, adăugiri textului iniţial.
Opţional: un set reprezentativ de fotografii ar fi deasemenea binevenit pentru ilustrarea articolului şi a sejurului în sine.
Pentru a adăuga poze: amfostacolo.ro/pic_addnew ... 99&ridAnt=70887
Până atunci, articolul este păstrat în STAND-BY
IMPORTANT: Rog anunță-ne când ai terminat (scriind un ecou, aici) - pentru a şti c-a sosit timpul să publicăm impresiile.
Cu mulţumiri pentru înţelegere.
Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - nu aţi fost cazați efectiv la această unitate.
- Jul.2018 O alegere inspirata — scris în 31.07.18 de iulian68 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2014 Dezamagitor! — scris în 22.04.14 de Ioan69 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2013 O experienta placuta — scris în 01.01.14 de dancelmare din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2013 Situata intr-un peisaj mirific — scris în 05.09.13 de adyy din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2013 Un colt de rai — scris în 29.05.13 de Vasile* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2013 O pensiune la superlativ — scris în 29.05.13 de Carla * din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2013 Excelent! — scris în 28.05.13 de ilecristea* din SIBIU - RECOMANDĂ