TEAPA!!! atentie mare la rezervare. Rusine proprietarului pentru conditiile de cazare sau pentru faptul ca a angajat oameni *****.
Am cerut 1 camera sambata noaptea, rezervare facuta cu 2 zile inainte. Rezervarea s-a facut telefonic cu un domn care ne-a luat numele si telefonul.
Cand am ajuns la pensiune doamna/domnisoara ne-a spus sec nu aveti nici o rezervare facuta nu am ce face. desi i-am spus ca avem rezervare facuta, am cerut sa ceara informatii de la domnul cu care am vb anterior.
Ori sunt incompetenti si nu stiu sa faca rezervari ori s-au facut ca ploua de noi tinand cont ca stam doar 1 seara si poate altcineva a cerut 3-4 nopti de cazare si a scapat de noi.
Va sugerez sa cereti confirmare pe email la rezervarea facuta pentru ca e posibil sa va treziti cu bagajele la fata pensiuni si fara camera unde sa stati. E o situatie foarte neplacuta in cazul in care veniti cu tren cu bagaje si mai aveti si copil si nici un laptop, telefon ca sa puteti sta sa cautati cazare pe internet.
Ca idee: parcare este in fata pensiunii dar cu plata si fara taxatoare automate de unde sa iei bilet.
Trimis de alex_p in 28.04.12 16:40:55
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alex_p); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.79278640 N, 24.15020530 E - CONFIRMATE
Articolul va fi publicat fara note, pentru ca nu ati fost cazati efectiv la aceasta unitate.
- Dec.2015 La Sibiu — scris în 09.12.15 de Elissa din BACAU - RECOMANDĂ
- May.2013 O varianta excelenta de cazare in Sibiu — scris în 27.05.13 de redmari108 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Mar.2013 Casa Salzburg, calitate si grija pentru detalii — scris în 18.03.13 de elenahelen din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Mi-a placut foarte mult la Casa Salzburg — scris în 11.06.12 de kity_d din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Casa Salzburg Sibiu — scris în 13.07.11 de christian din BUCUREşTI - RECOMANDĂ