Am revenit pt a 2a oara la Casa Rasnoveana pt a profita de zapada din Poiana Brasov. Drumul intre Rasnov si Poiana a fost foarte bun (distanta e cam de 8km) si foarte liber; dupa o zi lunga de ski, la pensiune am gasit intotdeauna o masa excelenta si gazde foarte primitoare. In ultima seara am avut parte si de un consurs de biliard si darts. Totul a fost excelent (cazarea, masa) la preturi decente. O sa revenim cu siguranta la Fam. Ungureanu!
Fragmentul de mai jos se constituie din completari aduse ulterior de autoare prin intermediul unui ecou si mutate de webmaster in corpul reviewului
Ca locatie, pensiunea este foarte aproape de drumul spre cetate (acelasi drum care merge si catre Poiana Brasov).
Pe site sunt toate informatiile legate de locatie. Preturile sunt exact ca pe site; noi am platit 80RON cazare/camera/noapte iar pentru mancare am platit la final. Cazarea asa cum am spus a fost excelenta; camera era mare, foarte cald, fiecare camera are baie proprie; am gasit si prosoape, uscator de par. Casa are si un hol cu foarte multe flori frumoase. Sala de mese e separata de camere. Dimineata preferam ceva omleta/ochiuri cu platou rece si cafea/ceai si mai reveneam in pensiune pentru masa de seara. De obicei seara, doamna Ungureanu ne pregatea ce anuntam dimineata...oricum o portie de ciorba nu a lipsit niciodata. Un lucru important: portiile de mancare sunt FOARTE MARI (cel putin asa ni s-au parut noua) si foarte gustoase.Dupa masa, mai porfitam de sala pentru jocuri si mai ramaneam la un biliard sau darts, de cele mai multe ori alaturi si de gazdele noastre (oameni foarte amabili si placuti).
Astept si eu alte impresii de la cei care au trecut pe la aceasta pensiune. Noi cu siguranta vom reveni.
Trimis de maria.baescu in 08.02.10 15:44:49
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (maria.baescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.59556532 N, 25.47103733 E - neconfirmate încă
Ofera-ne si noua te rog mai multe informatii despre pensiunea unde ai stat. Conditii de cazare, masa, servicii, orice informatie utila despre pensiune este foarte utila.
Multumesc in numele tuturor care am citit impresiile tale!
Hai, te rugam, ceva detalii despre locatia aproximativa, ceva tarife, un contact acolo - ceva!
Sau doar te lauzi, dar nu dai amanunte, ca nu cumva sa ne inghesuim acolo si sa nu mai ai loc altadata! (cum au mai scris unii despre locuri noi de plaja pe malul marii)
Buna,
M-am gandit ca este la indemana tuturor un search pe Google dupa "casa rasnoveana" (www. casarasnoveana. ro). [....] Continuarea acestui ecou a fost mutat in corpul reviewului de catre webmaster
maria, daca nu te deranjeaza, voi muta cele scrise in ecoul de mai sus in cadrul reviewului, sunt mult mai vizibile acolo.
Multumim pentru completari!
Daca doream sa folosesc "google-itul" nu mai pierdeam vremea citind pe aici!
- Apr.2014 Weekend la Casa Râșnoveană — scris în 07.04.14 de primturdean din TURDA - RECOMANDĂ
- Feb.2011 Un loc ideal de relaxare impreuna cu prietenii — scris în 22.02.11 de Lacri CFF din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2011 Revenim pentru... oare a cata oara? — scris în 13.02.11 de PDI1955 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2009 Foarte curat, frumos! Vom reveni cat mai des! — scris în 20.07.09 de Andreea T din BUCURESTI - RECOMANDĂ