Multumitor, pentru 2-3 zile...
Am ajuns in Sinaia la inceput de saptamana, si am cautat cazare... am incercat la o pensiune, nu prea am fost incantati, cand, am observat Casa Noastra... am intrat la receptie, am intrebat daca au camere libere, pretul... si ne-am cazat.
Camera era intr-un corp de cladire la etaj, interiorul cladirii era rustic, din lemn cu mocheta albastra pe jos... Camera micuta, cu baie, televizor tot micut... mergea! Ce ne-a deranjat, era podeaua... scartzaia tot timpul, si la noi si la vecini, ca si alte obiecte de mobilier... In rest, aveam apa calda tot timpul asternuturile erau curate, patul poate prea inghesuit intr-o nisa, sau cam asa ceva...
Nu prea am ramas cu tragere de inima sa mai mergem vreodata acolo, dar nici nu l-am ocoli in lipsa de altceva mai bun... poate au si camere mai mari, nu stiu...
Partea buna e ca au parcare, restaurante...
Trimis de ireedeejay in 27.04.11 21:19:39
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ireedeejay); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Pensiunea avea deja pagina dedicata pe saitul nostru aici, nu trebuia sa mai definesti tu o noua rubrica.
Review-ul o sa fie mutat la locul sau de un coleg.
Pe viitor, foloseste cu incredere functia CAUTA din prima pagina. O sa fi uimit sa constati ca sunt multe destinatii deja definite pe sait.
Mutat la rubrica "Pensiunea Casa Noastra" (deja existenta pe site); sters rubrica dublura introdusa de autor
- Aug.2016 Pensiunea Casa Noastră — scris în 17.11.16 de sorinacio76 din BăILE GOVORA [VL] - RECOMANDĂ
- Jan.2016 Cel mai înghețat revelion — scris în 02.01.16 de Rsm din BUCUREşTI - nu recomandă
- Apr.2015 Picturi murale la Casa Noastra Sinaia — scris în 19.05.15 de luciaoradea din ORADEA - RECOMANDĂ
- Apr.2015 Deplorabil! — scris în 12.04.15 de Ela P. din GAESTI - nu recomandă
- Aug.2014 Casa Noastra - bun si nu prea — scris în 13.02.15 de turkist* din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2014 Frumos dar total indiferenti — scris în 21.08.14 de Andreea Campea din BUCURESTI - nu recomandă
- Feb.2013 Satisfacator... — scris în 13.03.13 de dia20022 din BUCURESTI - nu recomandă