Se zice ca de Craciun nicaieri nu e ca acasa, numai la Casa Lucas as zice eu.
Tocmai am revenit de la al treilea Craciun petrecut la Casa Lucas. Ca de obicei gazdele au fost foarte primitoare, mancarea foarte buna si indestulatoare, vin, afinata, palinca si cafea incluse si totul la un pret foarte rezonabil.
Traditiile de Craciun se pastreaza in zona, am avut parte de colindatori la pensiune si spectacole organizate langa biserica din sat.
Pensiunea este bine plasata la marginea satului intro zona linistita aproape de partia de schi si de baraj, langa un parau. Sunt nenumarate trasee si pentru biciclisti.
Curtea este frumos amenajata si ingrijita cu loc de joaca pentru copii si gratar.
Camerele sunt foarte curate dar nu sunt mari. Daca aveti copii va recomand apartamentul.
Lucas baietelul gazdelor este foarte prietenos. Daca aveti copii de abia asteapta sa se joace cu ei.
Mancarea la Casa Lucas este foarte buna. Pentru ca pensiunea are doar 6 camere nu exista un meniu a la carte. Meniul se stabileste cu gazdele de la o masa la alta si iese foarte bine.
Iarna nu ratati pomana porcului cu mamaliga si branza de casa si muraturile. Chiar si snitelele sunt bune, probabil ca bucatarul a adus ceva secrete din Austria.
Micul dejun dejun este foarte indestulator si a avut in fiecare zi ceva variat. Carnatii cu hrean fierti in zeama de varza sunt foarte buni, gemurile de afine si capsuni foarte gustoase.
Multumim si vom reveni!
Trimis de boldicu in 29.12.15 13:31:06
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GURA RÂULUI [SB]. A mai fost în/la: Delta Dunarii, Maramures, Cazanele Dunarii, Moeciu
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (boldicu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@boldicu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
====
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar ilustra perfect textul, fiind mai mult decât binevenite. Sunt întotdeauna căutate şi apreciate de cititorii interesaţi în această destinaţie...
Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=5616
- Jul.2016 Casa Lucas - Relaxare la cote maxime — scris în 30.07.16 de adri-nico din BUZăU - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Drept la replică — scris în 26.09.14 de casalucas din GURA RâULUI [SB]
- Sep.2014 Un 'NU' categoric!!! — scris în 20.09.14 de grumpy din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2014 Un sejur excelent — scris în 09.08.14 de ioana d din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Vom reveni cat de curand! Nota 10+! — scris în 06.07.13 de Allexanra80 din BUZAU - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Craciun in Marginimea Sibiului — scris în 30.05.14 de Testosu' din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Revigorant — scris în 04.08.12 de NICUSOR78 din CRAIOVA - RECOMANDĂ