Am petrecut 7 zile minunate la Casa Lucas. Pensiunea am ales-o dupa multe studii pe internet si nu am dat gres! Este un loc minunat cu oameni extraordinari.
Pensiunea este situata la marginea satului, intr-o zona linistita si pe malul unui rau foarte curat in care am facut si baie! Curtea pensiunii este mare si foarte ingrijita, cu flori multe si verdeata. Are un loc de joaca excelent pt copii: leagan, tobogan, groapa cu nisip, balansoare si trambulina (punctul forte) pe care fiul meu a topait non-stop.
Camerele sunt normale pt o pensiune, dar ce mi-a placut cel mai mult, a fost curatenia.
Despre mancare nici nu stiu ce sa zic: noi am servit 3 mese pe zi acolo, iar nota 10 ar fi prea mica daca as da-o. Niciodata nu am mancat o mancare mai buna la o pensiune si asta datorita lui Bernie, proprietarul pensiunii, bucatar de meserie! Mancare foarte variata (nu am avut acelasi meniu in 2 zile in timpul sejurului) si excelenta!!!
Gazdele au fost extraordinare si s-au straduit sa ne faca un sejur perfect si au si reusit! Abia asteptam sa revenim!
Trimis de ioana d in 09.08.14 08:55:18
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ioana d); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2016 Casa Lucas - Relaxare la cote maxime — scris în 30.07.16 de adri-nico din BUZăU - RECOMANDĂ
- Dec.2015 Craciun linistit la Casa Lucas — scris în 29.12.15 de boldicu din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Drept la replică — scris în 26.09.14 de casalucas din GURA RâULUI [SB]
- Sep.2014 Un 'NU' categoric!!! — scris în 20.09.14 de grumpy din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2013 Vom reveni cat de curand! Nota 10+! — scris în 06.07.13 de Allexanra80 din BUZAU - RECOMANDĂ
- Dec.2012 Craciun in Marginimea Sibiului — scris în 30.05.14 de Testosu' din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Revigorant — scris în 04.08.12 de NICUSOR78 din CRAIOVA - RECOMANDĂ